Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ranieri zet handtekening onder tweejarig contract bij Nantes

Laatste update:

Ranieri passeerde die grens in oktober 2016. Volgens L'Équipe hebben de Italiaan en Nantes er vertrouwen in dat de LFP medewerking verleent. De Ligue 1-club heeft een dispensatieverzoek ingediend en krijgt mogelijk maandagavond nog antwoord. Indien een uitzondering wordt gemaakt voor Ranieri, volgt hij Sérgio Conceição op als trainer van Nantes.

Conceição vertrok vorige week naar FC Porto, na een goed seizoen in Frankrijk. Onder zijn leiding eindigde Nantes vorig seizoen als zevende in Frankrijk. Ranieri zit zonder werk sinds zijn ontslag bij Leicester City in februari, negen maanden nadat hij the Foxes kampioen van Engeland maakte. Tussen 2012 en 2014 werkte Ranieri in dienst van AS Monaco al in de Ligue 1.

Update 13 juni 17.35 uur - Ranieri krijgt toestemming van Franse bond en kan aan de slag
Claudio Ranieri heeft van de Franse voetbalbond toestemming gekregen om bij Nantes aan het werk te gaan. Aangezien de eerder dit jaar door Leicester City weggestuurde trainer met zijn 65 jaar eigenlijk te oud was om aan de slag te gaan in de Ligue 1, had hij speciaal toestemming nodig van de bond. Nu het groene licht er is, lijkt niets een dienstverband van Ranieri bij les Canaris nog in de weg te staan.

Update 18.12 uur - Ranieri zet handtekening onder tweejarig contract bij Nantes
Claudio Ranieri is de nieuwe trainer van FC Nantes. De Italiaan heeft een contract getekend voor twee jaar, zo maakt de club uit de Ligue 1 donderdagavond bekend. Ranieri werkte in de Franse competitie eerder al voor AS Monaco.

Is Nantes een mooie club voor Claudio Ranieri?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties