Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Razvan Marin ontkent akkoord met Ajax: 'Ik weet van niets'

Laatste update:

Voor de 22-jarige Marin, die dinsdag met Roemenië tegen de Faeröer Eilanden speelt in het kader van de EK-kwalificatie, ligt in de Johan Cruijff ArenA een contract voor vijf seizoenen klaar. 'De Roemeens Voetballer van het Jaar wordt in België omschreven als een dynamische speler en een echte winnaar met een geweldig rechterbeen', zo schrijft de krant.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

De Jong verkast na dit seizoen voor maximaal 86 miljoen euro naar Barcelona, waardoor Ajax met een volle portemonnee op zoek ging naar een vervanger van de Oranje-international. Naar verluidt is de keuze van Ajax dus gevallen op Marin, die nog tot medio 2023 vastligt bij Standard Luik. In januari 2017 betaalde de Belgische club 2,4 miljoen euro aan Viitorul om de middenvelder in te lijven.

Marin maakt bij Standard Luik een goede indruk, waardoor de interesse van Ajax werd gewekt. De twaalfvoudig Roemeens international heeft tot op heden 94 wedstrijden gespeeld voor de Belgische club, met 13 doelpunten en 19 assists tot gevolg. In het shirt van Roemenie staat de teller voor Marin na twaalf interlands op een doelpunt.

Update 26 maart 8.48 uur - Razvan Marin ontkent akkoord met Ajax: 'Ik weet van niets'
Razvan Marin zou op weg zijn naar Ajax, maar de Roemeense middenvelder van Standard Luik houdt de boot af. "Ik weet van niets", laat hij weten aan Digisport."Of ik bij Ajax zou willen spelen? Ik weet het niet. We gaan het zien. Ik denk alleen maar aan de wedstrijd tegen de Faeröer Eilanden." Volgens De Telegraaf moet Marin alleen nog medisch gekeurd worden en zou er een mondeling akkoord zijn over een vijfjarig contract. Ajax betaalt volgens de krant circa twaalf miljoen euro aan Standard Luik.

Een goede aankoop voor Ajax?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties