Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: RBC kan doorstart in Hoofdklasse definitief vergeten

Laatste update:

Of de gemeente zelf eigenaar wil worden heeft men in Roosendaal nog niet besloten, maar de gemeenteraad is al wel gevraagd om een bedrag van vier miljoen euro te reserveren voor de mogelijke aanschaf van het onderkomen. Het stadion van RBC diende als onderpand voor leningen die RBC in het verleden is aangegaan. De gemeente staat daarvoor garant.

Met de opbrengst van de verkoop van de voormalig thuishaven van de Roosendaalse club moet aan de betalingsverplichtingen worden voldaan. RBC vroeg in juni van dit jaar een faillissement aan, nadat het investeerders niet gelukt was om een bedrag van 1,6 miljoen euro op tafel te leggen. Dit betekende het einde van de betaaldvoetbalclub uit Roosendaal.

Update 21 september 11:31 uur - 'RBC tekent protest aan tegen doorstart als vijfdeklasser'
Het leek er begin juni op dat het helemaal gedaan was met RBC Roosendaal; de Jupiler League-club werd failliet verklaard en van een doorstart bij de amateurs was geen sprake. Inmiddels is echter besloten dat RBC toch doorgaat als amateurvereniging, meldt het ANP. Het verzoek dat de club uit Roosendaal bij de KNVB indiende, om een doorstart te maken in de Hoofdklasse, is evenwel afgewezen.

RBC heeft daarvoor te veel kwaliteit ingeleverd volgens de KNVB en dus moet de club net als iedere 'nieuwkomer' onderaan begonnen, in dit geval in de vijfde klasse. Overigens laat RBC het hier niet bij zitten. De Brabanders gaan naar verluidt juridische stappen ondernemen tegen de beslissing van de bond. "Ik begrijp niet helemaal waartegen ze in beroep willen gaan", verklaart een woordvoerder van de KNVB echter. "Dit is een weloverwogen beslissing van de bond en de kans dat die zal worden teruggedraaid, acht ik nihil."

Update 20 januari 11:22 uur - RBC kan doorstart in Hoofdklasse definitief vergeten
RBC Roosendaal moet helemaal opnieuw beginnen. De failliet verklaarde club gaat verder als amateurvereniging en hoopte in de Hoofdklasse te kunnen beginnen, maar daar zal definitief geen sprake van zijn. Volgens BN/De Stem legt RBC zich neer bij besluit van de KNVB om de Roosendaalse club bij de herstart van komend voetbalseizoen in te laten stromen op het allerlaagste niveau, de vijfde klasse van het zondagvoetbal of de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Volgens de krant wil RBC geen procedure aanspannen waarvan ze de proceskosten moet betalen als ze verliest.

Slaagt de gemeente Roosendaal erin het stadion van RBC te verkopen?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties