Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Real Madrid schaart zich met verklaring achter Cristiano Ronaldo

Laatste update:

De winnaar van de Ballon d'Or wordt ervan verdacht dat hij de Spaanse fiscus tussen 2011 en 2014 bewust voor 14,7 miljoen euro heeft opgelicht. Ronaldo zou een zakelijke structuur hebben opgezet waarbij hij zijn Spaanse inkomsten uit portretrechten verborgen hield voor de belastingdienst. In december 2015 onthulde klokkenluiderswebsite Football Leaks al dat Ronaldo via een schijnonderneming op de Britse Maagdeneilanden voor tientallen miljoen aan belastingen zou hebben ontdoken.

Ronaldo is niet de eerste bekende naam die in Spanje problemen heeft met de belastingdienst. Lionel Messi en Neymar van aartsrivaal Barcelona gingen hem al voor. Eerstgenoemde kreeg onlangs na een hoger beroep te horen dat zijn celstraf van 21 maanden blijft staand. Vanwege de Spaanse wetgeving hoeft hij deze waarschijnlijk nooit uit te zitten.

Update 14 juni 12.45 uur - Real Madrid schaart zich met verklaring achter Cristiano Ronaldo
Real Madrid heeft woensdag in een officiële verklaring zijn steun uitgesproken voor Cristiano Ronaldo, die er van wordt verdacht voor miljoenen aan belastingen te hebben ontdoken. "Real Madrid heeft het volste vertrouwen in Cristiano Ronaldo, die, voor zover wij begrijpen, volgens de regels heeft gehandeld. Sinds hij hier in juli 2009 arriveerde, heeft hij altijd laten zien bereid te zijn om aan zijn belastingverplichtingen te voldoen. Real Madrid is er absoluut van overtuigd dat Ronaldo zijn totale onschuld zal bewijzen. Real Madrid hoopt dat er zo snel mogelijk gerechtigheid zal komen zodat zijn onschuld ook zo snel mogelijk bewezen kan worden", leest het statement.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties