Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Real Madrid slaat bod af en biedt Ramos nieuw contract aan'

Laatste update:

Het is zeer de vraag in hoeverre de berichtgeving klopt, want Man United zou zich in een eerder stadium al met twee betere voorstellen in het Santiago Bernabéu hebben gemeld. Het eerste bod van een kleine vijftig miljoen zou zijn afgewezen en de krant AS maakte zaterdag melding van een tweede aanbieding van zestig miljoen. Bovendien zou Ramos over vijf seizoenen 55 miljoen euro kunnen verdienen op Old Trafford. De clubs hebben nog geen officiële mededelingen over de vermeende onderhandelingen gedaan.

De 128-voudig Spaans international ligt nog tot de zomer van 2017 vast bij Real, maar zou ontevreden zijn over een contractvoorstel dat hem is gedaan. Het gaat Ramos volgens AS niet specifiek om geld, maar hij wil bij zijn nieuwe werkgever wel zijn huidige salaris van zes miljoen per jaar in stand kunnen houden. In zijn contract staat een gelimiteerde transfersom van naar verluidt tweehonderd miljoen euro.

Update 2 juli 22.22 uur - Real Madrid slaat bod af en biedt Ramos nieuw contract aan'
Real Madrid heeft volgens Sky Sports het bod van 40,3 miljoen euro van Manchester United op Sergio Ramos afgeslagen. De club uit Spanje heeft de verdediger maar direct een verbeterde aanbieding gedaan, want Ramos kan bij een nieuw contract 7,5 miljoen euro per jaar verdienen in het Santiago Bernabéu. Het radiostation Cadena SER meldt echter dat Ramos op een jaarsalaris van tien miljoen mikt. Hij verdient momenteel zes miljoen op jaarbasis en in zijn contract zou een gelimiteerde transfersom van tweehonderd miljoen staan.

Denk jij dat Sergio Ramos deze zomer naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
1
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
1
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
3
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
14
L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
42
Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties