Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Real Madrid tekent met succes beroep aan tegen gele kaart Ronaldo

Laatste update:

De aanvaller kreeg de prent nadat hij in de zestien van de tegenpartij ten val werd gebracht. Scheidsrechter Mario Melero López beoordeelde het voorval als een fopduik en trok, tot woede van de Madrilenen, een kaart. De Spaanse grootmacht hoopt nu dat die straf via een omweg alsnog kan worden teruggedraaid.

Lukt dat, dan is Ronaldo zaterdagavond tegen Eibar gewoon inzetbaar. De nummer twee van de Primera División gaat dan verder in de jacht op Barcelona, dat momenteel eerste staat met een voorsprong van vier punten. Toni Kroos en James Rodríguez zijn er in ieder geval niet bij. Ook zij kregen geel en zijn geschorst.

Update 10 april 12.10 uur - Real Madrid tekent met succes beroep aan tegen gele kaart Ronaldo
Het thuisduel met Eibar had Real Madrid vermoedelijk ook wel gewonnen zonder Cristiano Ronaldo, maar de Spaanse voetbalgrootmacht kan de superster toch inzetten in de wedstrijd. Ronaldo kreeg in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano een gele kaart (en een automatische schorsing) wegens een vermeende fopduik, terwijl de aanvaller wel degelijk van de sokken werd gelopen. Real Madrid diende een protest in en met succes: de gele kaart is geseponeerd. Ronaldo kan dus gewoon spelen tegen Eibar, meldt AS.

-
Denk jij dat de straf voor Cristiano Ronaldo wordt teruggedraaid?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
46
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties