Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Red Bull Salzburg stelt 'coming name' aan als nieuwe trainer

Laatste update:

De 47-jarige Duitse coach wordt de opvolger van interim-trainer Sascha Lewandowski, die het seizoen nog wel af zal maken. Schmidt wordt op 1 juli voorgesteld bij Bayer en tekent een tweejarig contract. "We hebben goed gezocht naar een geschikte nieuwe hoofdtrainer en kwamen al snel bij Roger Schmidt uit. Wij denken dat hij heel goed bij deze club zal passen", zegt Rudi Völler, technisch directeur van die Werkself.

Schmidt, die twee seizoenen aan het roer stond bij Salzburg, werkte in zijn vaderland eerder voor Preussen Münster en SC Paderborn. "Ik verheug me op de kans om bij een topclub te werken en ben ook gelukkig dat ik nu in de Bundesliga actief kan zijn", reageert de oefenmeester. Lewandowski zal volgend seizoen weer jeugdtrainer worden.

Update 12 mei 12.16 uur - Red Bull Salzburg stelt 'coming name' aan als nieuwe trainer
Red Bull Salzburg werd dit seizoen met overmacht kampioen van Oostenrijk en deed het ook in de Europa League goed, door onder meer Ajax te kloppen. De club verloor vervolgens trainer Roger Schmidt aan Bayer Leverkusen en dat was best een tik. In Adi Hütter heeft men nu echter een waardige opvolger gevonden. De 44-jarige Oostenrijker komt over van SV Grödig, dat dit seizoen als promovendus (!) op de derde plaats eindigde in de competitie. Hij heeft voor twee jaar getekend in de Mozartstad.

Roger Schmidt gaat het goed doen bij Bayer Leverkusen

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
34
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
4
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
7
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties