Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Reis houdt zijn woord en keert terug op De Herdgang

Laatste update:

Technisch manager Marcel Brands is er afgelopen week in geslaagd contact te leggen met de aanvaller en afgesproken is dat Reis in oktober de club bezoekt. Hij is dan nog niet direct inzetbaar; PSV wil eerst bekijken hoe hij er medisch en persoonlijk aan toe is. Reis werd opgeleid bij PSV en brak na een verhuurperiode in zijn vaderland door in Eindhoven. Hij begon het seizoen 2010/11 daverend met acht goals in elf wedstrijden, maar raakte toen zwaar geblesseerd.

PSV liet Reis, die eerder de laan uit was gestuurd vanwege cocaïnegebruik, naar Brazilië gaan om te herstellen. Daarna verloren club en speler elkaar uit het oog. Via de buschauffeur van PSV werd het goede telefoonnummer van Reis opgespoord en Brands heeft nu dus contact met hem gelegd. "De precieze datum is nog niet bekend, maar de afspraak staat", zegt de technisch manager tegen het regionale medium.

Update 5 oktober 13:20 uur - PSV benieuwd naar fysieke vorderingen van Reis
Jonathan Reis heeft laten weten dat hij zijn gezicht spoedig weer zal laten zien in Eindhoven, maar bij PSV gelooft men dat pas wanneer de Braziliaan daadwerkelijk op de stoep staat. De club wil het bezoek van Reis gebruiken om de vordering van de revalidatie in kaart te brengen. Volgens Voetbal International heeft de medische staf van PSV heeft al maanden geen update meer gehad, maar neemt de club nog wel steeds een gedeelte van de medische kosten voor haar rekening.

Update 19 oktober 18:46 uur - Reis volgende week paar dagen terug in Eindhoven
Jonathan Reis zal nog deze maand zijn gezicht laten zien bij PSV. De 22-jarige Braziliaan nam onlangs zelf contact op met zijn voormalig werkgever, nadat hij een tijdje spoorloos was, en heeft beloofd volgende week langs te komen. Dat meldt Voetbal International. PSV zal hem medisch testen en kijken hoe de revalidatie vordert.

Update 21 oktober 19:08 uur - Brands heeft gesprek met zaakwaarnemer Reis achter de rug
Marcel Brands, technisch manager van PSV, heeft een gesprek gevoerd met Renato, de zaakwaarnemer van Jonathan Reis. Eerder deze week kwam al uit dat de Braziliaanse aanvaller snel zijn gezicht weer zou laten zien in Eindhoven en Brands sprak inmiddels dus al met diens vertegenwoordiger. "Die gaf aan dat hij snel een afspraak wil maken", legt Brands uit in het Eindhovens Dagblad. PSV wil Reis graag medisch testen en kijken hoe hij er mentaal voorstaat na de revalidatie van een zware knieblessure.

Update 24 oktober 11:00 uur - Reis houdt zijn woord en keert terug bij PSV
Jonathan Reis is maandagmorgen weer gesignaleerd op het trainingscomplex van PSV. De aanvaller is al maandenlang geblesseerd aan zijn knie en revalideerde in Brazilië, maar liet maandag zijn gezicht zien op De Herdgang. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Reis ging direct op de foto met een aantal kinderen en heeft een gesprek met directeur voetbalzaken Marcel Brands.

Heeft PSV Jonathan Reis nog wel nodig?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
15
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties