Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Reiziger krijgt voormalige ploeggenoot naast zich als assistent

Laatste update:

"Het is geweldig om terug te keren naar de club waar het voor mij allemaal begonnen is en ik bovendien mijn grootste successen heb behaald. De afgelopen jaren heb ik als assistent bij Sparta flink wat ervaring opgedaan op trainersgebied", reageert hij op de website van zijn nieuwe werkgever. "Het kampioenschap in de Jupiler League was prachtig en afgelopen jaar hebben wij ons gehandhaafd in de Eredivisie. Nu is het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Bij Jong Ajax krijg ik te maken met de grootste talenten van het land, ik kan niet wachten om met hen aan de slag te gaan."

OFFICIEEL! Ajax heeft de opvolger van Marcel Keizer binnen! Michael Reiziger legt zijn taken als assistent bij Sparta Rotterdam neer en tekent voor twee jaar als coach van Jong Ajax. #ajax #jongajax #reiziger #jupilerleague

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Reiziger maakte op 21 april 1990 zijn debuut voor Ajax en was na verhuurperiodes bij FC Volendam en FC Groningen vaste waarde in het elftal van de Amsterdammers dat in 1995 de Champions League won. De oud-verdediger won verder nog onder meer twee landstitels en de wereldbeker voor clubs met Ajax voordat hij in 1996 overstapte naar AC Milan. Een jaar later volgde een transfer naar Barcelona, waar hij eveneens grote successen kende, en Reiziger speelde verder nog voor Middlesbrough en PSV, dat in 2007 zijn laatste club was.

Als trainer deed hij eerder al ervaring op bij Oranje Onder-17 en Sparta Onder-17, waarna Reiziger in 2014 aan de slag ging bij de hoofdmacht van de Rotterdammers. Als rechterhand van Alex Pastoor maakte hij vorig jaar de promotie naar, en dit seizoen handhaving in, de Eredivisie van dichtbij mee. Bij Jong Ajax wordt hij de opvolger van Keizer, die vorig seizoen met de beloften op een tweede plaats in de Jupiler League eindigde. De doorgeschoven oefenmeester gaat aan de slag bij het eerste elftal als vervanger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Peter Bosz.

Update 23 juni 14.40 uur - Reiziger krijgt voormalige ploeggenoot naast zich als assistent
Winston Bogarde wordt de assistent van Michael Reiziger bij Jong Ajax, zo hebben de Amsterdammers vrijdagmiddag via de officiële kanalen bekend gemaakt. De twee kennen elkaar nog van hun tijd als spelers bij Ajax, toen zij de rechts- en linksback-posities invulden in het succeselftal van Louis van Gaal. Bogarde is sinds 2015 individueel trainer op De Toekomst en wordt de opvolger van George Ogararu, die vorig seizoen Marcel Keizer assisteerde. De Roemeen heeft de ambitie om hoofdtrainer te worden en volgt daarom in zijn thuisland de opleiding Coach Betaald Voetbal.

Een goede keuze van Ajax?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Crysencio Summerville is een serieuze optie voor Slot bij Liverpool
1
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties