Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Revelatie FC Oss in vliegtuig naar Engeland: 'Kan snel gaan'

Laatste update:

Voorzitter Peter Swann van Scunthorpe laat aan Radio Humberside weten dat het er allemaal goed uitziet. "We naderen het eind van de deal. We hebben er gisteren de hele dag aan gewerkt en we zijn tot een akkoord gekomen. Nu gaat het slechts nog om de laatste stappen. Het is fantastisch voor de club. Om een speler van zijn kaliber te vinden en hem daadwerkelijk hier naartoe te kunnen halen, daar zijn we trots op", aldus Swann.

"Dit zijn investeringen: de spelers die we hier naartoe halen zijn jong en hebben een toekomst en we bouwen aan die toekomst", zegt Swann blij. De 23-jarige Van Veen, die de laatste vierenhalf jaar uitkwam voor Helmond Sport, Dijkse Boys, UDI '19, JVC Cuijk en FC Oss, staat na twintig wedstrijden op zestien goals in de Jupiler League. Vorige week vrijdag maakte hij nog een hattrick tegen Almere City FC.

Update 14.22 uur - Revelatie FC Oss in vliegtuig naar Engeland: 'Kan snel gaan'
Kevin van Veen stapt donderdag al op het vliegtuig richting Scunthorpe United. De revelatie van FC Oss voelt vertrouwen van de League One-club: men heeft 300.000 euro voor hem over. Van Veen kwam afgelopen zomer pas over van de amateurs naar de profs van FC Oss. "Dan zie je hoe snel het kan gaan. De bedragen die ik daar kan verdienen, zijn ook absoluut niet te vergelijken met hier", tekent het Brabants Dagblad op.

Ik denk dat Kevin van Veen zal slagen in Engeland

Meer nieuws

Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
0
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
3
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties