Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: RKC bevestigt komst Leemans en is klaar op transfermarkt

Laatste update:

Hoewel RKC en PEC Zwolle de tijdelijke overstap nog niet officieel hebben bevestigd, gaat Leemans in gesprek met het Brabants Dagblad in op zijn keuze voor zijn nieuwe club. "De trainer heeft een grote rol gespeeld in mijn keuze voor RKC, ik hoor veel goede verhalen over Fred Grim", aldus Leemans, die ook naar Fortuna Sittard kon. "Ik heb met alle trainers (NAC, RKC en Fortuna, red.) gesproken. Grim heeft zich hard gemaakt voor mij. Hij heeft een duidelijke visie en is een grote naam in de voetbalwereld. Hij is toch assistent-bondscoach geweest. Ik geloof in zijn visie en hoor veel goede verhalen over hem."

Leemans stond open voor NAC, maar de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie moest wachten tot de overbodige Anouar Kali van de loonlijst geschrapt was. "Ik heb Willem Weijs (assistent van NAC-trainer Ruud Brood) een appje gestuurd dat ik naar RKC ga, hij vond het jammer. Maar begreep het wel", aldus Leemans, die werd opgeleid bij PSV en eerder ook het shirt van VVV-Venlo droeg. Zijn contract in Zwolle loopt door tot medio 2021.

Update 30 augustus 16.03 uur - RKC bevestigt komst Leemans en is klaar op transfermarkt
RKC Waalwijk heeft de komst van Clint Leemans bevestigd. De 23-jarige middenvelder wordt gehuurd van PEC Zwolle en is na Stanley Elbers de tweede speler die overkomt vanuit Zwolle. "We zijn blij dat Clint dit seizoen bij ons speelt. Hij is een fysiek sterke middenvelder met een goede traptechniek, met bovendien veel ervaring in de Eredivisie", reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Hij heeft bij onder andere VVV-Venlo en PEC Zwolle bewezen dat hij belangrijk kan zijn met zijn kwaliteiten, doelpunten en assists. Zijn specifieke kwaliteiten ontbraken nog in de selectie. Met zijn komst zijn we klaar op de transfermarkt."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
19
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
333
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties