Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: RKC denkt naast Joachim ook aan Platje als nieuwe spits

Laatste update:

Van Mosselveld heeft voor twee jaar bijgetekend en zal gedurende die periode niet alleen in dienst zijn als speler, maar ook op de commerciële afdeling werkzaam zijn. Manager technische zaken Janus van Gelder is blij dat de 29-jarige Waalwijker bij RKC blijft. "Frank is, naast het feit dat hij voetballend van grote waarde kan zijn voor de club, een echte RKC'er. Een cultuurbewaker, die uitstekend in de groep ligt", vertelt Van Gelder op de officiële website van zijn werkgever.

In de voorhoede nemen de Brabanders afscheid van Teddy Chevalier, die in zijn eerste maanden in de Nederlandse competitie nog volop scoorde, maar na de winterstop vooral overhoop lag met trainer Erwin Koeman. Een kandidaat om de Fransman op te volgen is Aurélien Joachim van het gedegradeerde Willem II, meldt het Brabants Dagblad. Namens de Tilburgers liet coach Jurgen Streppel al weten dat hij niet verwacht na de zomerstop nog over de Luxemburgse spits te kunnen beschikken.

Update 14 mei 17.25 uur - RKC denkt naast Joachim ook aan Platje als nieuwe spits
RKC Waalwijk is op zoek naar een opvolger voor Teddy Chevalier en naast Aurélien Joachim van het gedegradeerde Willem II, is ook Melvin Platje van NEC in beeld. "Zowel Platje als Joachim zijn zeer interessante opties. Daarnaast gaan we kijken of we eventueel spelers kunnen huren bij Ajax, Feyenoord en PSV omdat we met een beperkt budget te maken hebben", aldus Janus van Gelder, technisch manager van RKC, in De Telegraaf. Platje is niet tevreden in Nijmegen en wil weg.

Denk je dat RKC Waalwijk volgend seizoen hoger eindigt dan plaats veertien?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
10
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
75

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties