Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: RKC en Willem II hebben duidelijkheid over miljoenenbedragen

Laatste update:

De koploper van LaLiga heeft naar verluidt namelijk 90 miljoen euro over voor De Jong, die daarmee de ruim 84 miljoen euro die Liverpool vorig jaar voor Virgil van Dijk betaalde overtreft. De Oranje-international wordt daarnaast ruimschoots de duurst verkochte Ajacied ooit. Dat record staat nu namelijk nog op naam van Davinson Sánchez, voor wie Tottenham Hotspur in de zomer van 2017 nog veertig miljoen betaalde.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Het nieuws over de transfer van De Jong zal ook bij Willem II en RKC Waalwijk met belangstelling zijn ontvangen. De middenvelder meldde zich namelijk in 2005 in de jeugdopleiding van de Tilburgers en later werd er een samenwerkingsverband aangegaan met RKC. De Jong vertrok vervolgens in 2015 voor drie ton naar Ajax en bij die deal werd destijds een doorverkooppercentage afgesproken van tien procent, waarbij zestig procent naar Willem II gaat en veertig procent naar RKC.

Omdat beide clubs ook een opleidingsvergoeding incasseren kan Willem II volgens De Telegraaf nu ruim zeven miljoen euro tegemoetzien als het inderdaad van een transfer van De Jong naar Barcelona zal komen. RKC ontvangt ruim vier miljoen euro als de deal doorgaat en incasseert daarmee een mooie financiële meevaller. De jaarbegroting van de Waalwijkers komt namelijk maar net boven de drie miljoen uit.

Update 23 januari 18.55 uur - RKC en Willem II hebben duidelijkheid over miljoenenbedragen
Frenkie de Jong gaat voor 75 miljoen euro naar Barcelona, een transfersom die door variabelen kan oplopen tot 86 miljoen. RKC Waalwijk en Willem II delen mee in die transfersom, omdat De Jong zich in 2005 aansloot bij de jeugdopleiding van de Tilburgers en er later een samenwerkingsverband werd aangegaan met RKC. Volgens Voetbal International kan Willem II ruim zes miljoen euro tegemoet zien, terwijl RKC iets minder dan vier miljoen euro overhoudt aan de megatransfer.

Denk jij dat Barcelona de beste keuze is voor Frenkie de Jong?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties