Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: RKC heeft beoogde opvolger vertrokken Koopman op het oog

Laatste update:

Algemeen directeur Remco Oversier benadrukt dat er sprake is van een gezamenlijke beslissing van de clubleiding en Koopman zelf. "Ondanks alle tegenslagen heeft Martin zich altijd flexibel opgesteld en heeft hij RKC geweldig vertegenwoordigd, als een echte gentleman", geeft de beleidsbepaler aan op de officiële website van de club uit Waalwijk.

"De komende jaren gaan we op voetbaltechnisch gebied weer bouwen met een jonge spelersgroep en Martin kreeg het gevoel dat hij hierin niet de juiste man op de juiste plaats is", legt Oversier uit. "Het zegt heel veel over de fantastische persoon Martin Koopman dat hij met dit gevoel naar ons toe is gekomen. Dit getuigt van lef." Terwijl RKC zoekt naar een vervanger, fungeert beloftentrainer Erwin van Breugel als interim-trainer.

Update 17 februari 13.22 uur - RKC heeft beoogde opvolger vertrokken Koopman op het oog
Peter van den Berg is de belangrijkste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer van RKC Waalwijk te worden. De oud-speler van de club heeft vrijdag een eerste gesprek gehad met de clubleiding; woensdag volgen een tweede en derde gesprek. Eerst gaat Van den Berg om de tafel met de overgebleven technische staf van RKC, aansluitend wacht een gesprek met clubadviseur Martin Jol. "Als dat unaniem tot een positieve aanbeveling leidt, moeten we er financieel nog uitkomen", zegt algemeen directeur Remco Oversier tegen het Brabants Dagblad.

-
Vind je dit een verstandige beslissing van RKC Waalwijk en Martin Koopman?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties