Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: RKC legt amateur na trainingskamp voor twee jaar vast

Laatste update:

Volgens Voetbal International zal de 32-jarige Boukhari een verbintenis tekenen die loopt tot medio 2014 en zijn club en speler dicht bij een akkoord. De aanvaller kwam dit seizoen reeds twaalf keer in actie in competitiewedstrijden. De kans is groot dat ook ploeggenoot Furghill Zeldenrust op korte termijn van zijn amateurstatus af zal zijn; de 22-jarige aanvaller, die drie Eredivisieduels speelde, kan tot medio 2015 tekenen.

Voor een derde aanvaller komt wellicht een einde aan zijn periode in Waalwijk. De twintigjarige Denzel Slager meldt zich deze week voor een trainingsstage bij Newcastle United. De rechtsbuiten komt door het sterke spel van concurrent Florian Jozefzoon amper aan spelen toe bij RKC en mag proberen zich te bewijzen bij the Magpies, die vijftiende staan in de Premier League.

Update 4 januari 17.40 uur - RKC legt amateur na trainingskamp voor twee jaar vast
Furghill Zeldenrust blijft tot medio 2015 aan RKC Waalwijk verbonden. De aanvaller zal na het trainingskamp van de Brabanders in Turkije zijn handtekening zetten onder een tweejarig contract, dat per 1 juni in zal gaan. Tot die tijd zal Zeldenrust op amateurbasis voor RKC blijven spelen, zo meldt het Brabants Dagblad. Met Nourdin Boukhari bereikte RKC nog geen overeenstemming over het salaris dat hij vanaf juni bij RKC kan verdienen.

Vind je dat Nourdin Boukhari een profcontract verdiend heeft?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
31
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties