Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: RKC probeert Vitesse af te schudden met 'heel royaal aanbod'

Laatste update:

Fortes doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende afgelopen seizoen bij PS Kemi uit Finland. Eenmaal terug in Nederland viel de geboren Rotterdammer op bij Brabant United en kreeg hij een contract op amateurbasis van RKC. Tot dusver was Fortes goed voor acht duels, waarvan zes als invaller, en een doelpunt in de Jupiler League.

Fortes wil graag het seizoen bij RKC afmaken, ook al kan de clubleiding het zich niet veroorloven om de aanvaller een professioneel contract aan te bieden. Bij Vitesse hebben Mo Allach (technisch manager) en Janus van Gelder (scout) een verleden bij RKC.

Update 23 oktober 19.58 uur - Fortes bevestigt aanstaande overstap naar Vitesse
Alvin Fortes heeft via Instagram bevestigd dat hij na dit seizoen de overstap maakt van RKC Waalwijk naar Vitesse. De talentvolle aanvaller van twintig jaar speelt op amateurbasis in Waalwijk, nadat hij eerder in eigen land de jeugdopleiding van Feyenoord had doorlopen. RKC zou Fortes graag willen houden, maar heeft daar geen budget voor. Ik wil me blijven focussen bij RKC dit seizoen, maar dit mag gezegd worden. Volgend seizoen speler van Vitesse Arnhem, laat Fortes donderdag weten.

Update 27 oktober 14.19 uur - RKC probeert Vitesse af te schudden met 'heel royaal aanbod'
Alvin Fortes heeft via sociale media laten weten dat hij op weg is naar Vitesse, maar RKC Waalwijk heeft de twintigjarige aanvaller nu ook een aanbieding gedaan. Dat meldt het Brabants Dagblad. Fortes kan tekenen voor twee jaar met een optie voor nog twee seizoenen. "Vrijdag worden er knopen doorgehakt", zegt zaakwaarner Greg Gorré. "RKC heeft een heel royaal aanbod gedaan. Ik heb een indicatie wat Vitesse met hem wil. Het laatste woord is dan aan Fortes." De jongeling is momenteel op huurbasis actief in Waalwijk.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
7
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties