Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: RKC Waalwijk haalt Valpoort terug naar Nederland

Laatste update:

Vorig seizoen diende hij Antwerp FC, de toenmalige club van Jimmy Floyd Hasselbaink. In zijn laatste seizoen op de Nederlandse velden was Calabro behoorlijk op schot: hij maakte toen negentien doelpunten voor Sparta. Hoe lang de 31-jarige aanvaller zal tekenen in Waalwijk is nog niet bekend. Tegenover zijn komst staat volgens de krant het naderende vertrek van routinier Romeo Castelen.

Vorig jaar zomer kreeg hij de kans op een comeback in Nederland en met zes doelpunten in bijna dertig wedstrijden deed de tienvoudig Oranje-international het redelijk. Castelen wilde na de degradatie echter liever niet blijven. Het Brabants Dagblad stelt dat hij waarschijnlijk aan de slag gaat in Australië. Gebeurt dat ook daadwerkelijk, dan kan proefspeler Arsenio Valpoort waarschijnlijk blijven. Jean-David Beauguel en Aurélien Joachim gingen al weg.

Update 20 juli 10.57 uur - RKC Waalwijk bevestigt komst van nieuwe aanvalsleider
Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar zondag is de deal afgerond: Sandro Calabro speelt volgend seizoen voor RKC Waalwijk. Dat maakt de degradant bekend op de website van de club. Calabro zal voor een seizoen worden gehuurd van het Belgische Antwerp FC en kan gezien worden als de vervanger van de vertrokken Aurélien Joachim.

Update 28 juli 17.10 uur - RKC Waalwijk haalt Valpoort terug naar Nederland
Arsenio Valpoort speelt de komende twee seizoenen bij RKC Waalwijk. Via de officiële kanalen laat de degradant weten dat Valpoort inmiddels zijn handtekening onder een verbintenis heeft gezet. De 21-jarige aanvaller debuteerde in het profvoetbal bij SC Heerenveen. In 2013 liet hij zich een halfjaar verhuren aan PEC Zwolle, maar veel indruk maakte hij niet in Overijssel. In de zomer stapte hij over naar de Hongaarse topclub Ferencváros, maar dat avontuur blijft dus beperkt tot een seizoen.

Sandro Calabro is een geschikte spits voor RKC Waalwijk

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties