Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roberto Carlos vindt nieuwe werkgever in Turkije

Laatste update:

Sivasspor verloor zaterdag met 0-2 van Basaksehir en na afloop zei Roberto Carlos niet aan opstappen te denken: "Dan zou ik mijn eigen team verraden." De voormalige linksback tekende in mei 2013 een tweejarig contract, maar heeft het dus niet langer dan anderhalf jaar volgehouden in Sivas. Hij loodste de club vorig seizoen naar de vijfde plaats in de competitie. Carlos was eerder als assistent-trainer van Guus Hiddink en team director werkzaam bij het Russische Anzhi Makhachkala.

Roberto Carlos vertrok in januari 2011 van Corinthians naar Anzhi en speelde nog 25 competitiewedstrijden voor de Dagestaanse club; hierin scoorde hij vier keer. In augustus, kort voor de eerste ontmoeting in de Europa League met Vitesse, maakte de Zuid-Amerikaan bekend zijn voetbalschoenen definitief aan de wilgen te hangen. Roberto Carlos, bekend om zijn ventieltrap, kwam in zijn actieve carrière uit voor onder meer Internazionale en Real Madrid. Hij werd met de Koninklijke vier keer landskampioen en won driemaal de Champions League.

Update 2 januari 19.30 uur - Roberto Carlos vindt nieuwe werkgever in Turkije
Roberto Carlos vertrok eind december bij Sivasspor, maar blijft toch in Turkije werkzaam. De voormalig linksback wordt de nieuwe hoofdtrainer van Akhisar Belediyespor, de huidige nummer elf van de Süper Lig. "We hebben een akkoord bereikt met Roberto Carlos over een contract voor anderhalf jaar", zo wordt Akhisar-voorzitter Hüseyin Eryüksel geciteerd.

Zie jij in Roberto Carlos een toekomstige toptrainer?

Meer nieuws

De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
7
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77
Chelsea bevestigt komst van Leicester City-manager Enzo Maresca
43
Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
32
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties