Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Robin van Persie ontbreekt waarschijnlijk ook tegen VVV-Venlo

Laatste update:

Sven van Beek krijgt tegen Heerenveen weer de voorkeur boven Jan-Arie van der Heijden. Robin van Persie ontbreekt wegens een kuitblessure. De talentvolle Orkun Kökçü moet genoegen nemen met een plaats op de bank.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Van Bronckhorst doet zodoende beroep op dezelfde tien spelers als tegen FC Utrecht, toen in blessuretijd met 3-2 werd verloren, al speelt Jens Toornstra nu op de plek van Van Persie op het middenveld.

Feyenoord kan de achterstand op AZ verkleinen. Bij een zege bedraagt de marge met de nummer drie uit Alkmaar nog maar één punt. Feyenoord won echter slechts één van zijn laatste acht thuisduels met Heerenveen in de Eredivisie: zes remises en een nederlaag, naast de 2-0 zege in maart 2014.

Update 5 april 14.03 uur - Robin van Persie ontbreekt waarschijnlijk ook tegen VVV-Venlo
Feyenoord won donderdagavond zonder Robin van Persie van sc Heerenveen en moet het zondag tegen VVV-Venlo waarschijnlijk opnieuw zonder zijn aanvoerder zien te stellen. De routinier kampt met een kuitblessure en de Rotterdammers laten via de officiële kanalen weten dat trainer Giovanni van Bronckhorst voor de wedstrijd in Limburg niet op de aanvaller rekent. De doordeweekse wedstrijd tegen Heerenveen heeft niet voor verdere fysieke ongemakken binnen de selectie gezorgd: "Het is voor de spelers nu zaak goed uit te rusten en de focus te richten op zondag. We trainen morgen nog en zullen daarna kijken hoe iedereen ervoor staat."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties