Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Roda JC heeft na twee afwijzingen nieuwe hoofdcoach te pakken'

Laatste update:

1Limburg spreekt van een 'onverwachte wending' en bericht woensdagmorgen dat Faber de gepromoveerde club heeft afgezegd. Roda JC heeft de boodschap gekregen dat Faber voor een andere club zal kiezen. Om welke club het gaat is nog niet bekend: vermoedelijk kiest de oud-international voor een dienstverband bij NEC. Dat speelt komend seizoen weer op het hoogste niveau, maar raakte wel Ruud Brood kwijt. Hij zal juist voor PSV gaan werken.

Roda JC kan Faber in elk geval vergeten en moet verder speuren. Bekend was al dat men in gesprek was gegaan met Alfons Groenendijk en Darije Kalezic. "Faber stond bovenaan op onze lijst. Maar iedereen heeft het recht om keuzes te maken", zegt directeur Wim Collard. "We wisten dat Ernest andere ijzers in het vuur had. Hij heeft een mooi aanbod van een andere club gekregen en heeft vervolgens de zaken tegen elkaar afgewogen."

Update 5 juni 07.30 uur - Roda JC mikt na afwijzingen alle pijlen op Kalezic
Roda JC Kerkrade hoopt dat het Darije Kalezic snel kan aanstellen als nieuwe hoofdtrainer. De promovendus was in eerste instantie bezig met Ernest Faber en Alfons Groenendijk, maar deze coaches hebben voor NEC en Excelsior gekozen. Roda heeft volgens 1Limburg nu twee gesprekken gevoerd met Kalezic, die moet overkomen van PSV, waar hij coach was van het beloftenteam. Roda wil spoedig tot een overeenkomst komen, omdat er op het transferfront nog veel werk wacht.

Update 10 juni 16.20 uur - Roda JC heeft na twee afwijzingen nieuwe hoofdcoach te pakken
Roda JC heeft volgens 1Limburg bekendgemaakt dat Darije Kalezic de nieuwe trainer is. Dat hing al even in de lucht, maar de kogel is volgens het regionale medium nu dus ook door de kerk. Kalezic tekent voor twee jaar bij de promotus. Andere kandidaten als Ernest Faber en Alfons Groenendijk kozen voor andere clubs, respectievelijk NEC en Excelsior. Kalezic was in het verleden werkzaam als coach bij De Graafschap, Zulte Waregem, Stokport County en Jong PSV.

Snap jij dat Ernest Faber 'nee' heeft gezegd tegen Roda JC?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
9
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties