Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roda JC houdt FC Twente-supporters aan na vuurwerkincident

Laatste update:

De supporters hadden vlak voor de wedstrijd een aantal fakkels aangestoken in het uitvak. Meerdere fakkels werden op het kunstgras gegooid, dat vervolgens vlam vatte. Arbiter Reinold Wiedemeijer legde de wedstrijd, die nog geen minuut aan de gang was, meteen stil. Nadat de vlammen gedoofd waren, werd de wedstrijd weer hervat.

Het vuurwerk liet zijn sporen echter zichtbaar na. "Dit is een dure grap", zegt directeur Wim Collard in gesprek met de Limburger. "We moeten delen van het kunstgras gaan vervangen." In het uitvak zaten bijna achthonderd fans van Twente.

Door eerdere ongeregeldheden en vuurwerk tijdens de uitwedstrijd tegen PSV van vorig seizoen, is ook de kans op een uitduel zonder publiek groot voor FC Twente. Destijds kreeg de Enschedese club een boete van 12.500 euro én een voorwaardelijke straf van het spelen van een uitduel zonder publiek.

Update 22 januari 11.20 uur - Roda JC houdt FC Twente-supporters aan na vuurwerkincident
Roda JC Kerkrade heeft maandag via de officiële kanalen bekendgemaakt dat de club, in samenwerking met de politie, zaterdag drie supporters van FC Twente heeft aangehouden na ongeregeldheden in het uitvak. Fans van de Tukkers gooiden vuurwerk op het veld en dat heeft weer geleid tot forse schade aan het kunstgrasveld. De Limburgers willen de schade verhalen op FC Twente en gaan in samenwerking met de bezoekers op zoek naar andere mogelijke daders.

-

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties