Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roda JC Kerkrade bevestigt komst van Mexicaanse investeerder

Laatste update:

Beide partijen kwamen dinsdag tot een definitief akkoord. Volgens de Limburger kwam de in Spanje woonachtige De la Vega speciaal over naar Nederland om zijn handtekening te zetten en gaat het om een 'meerjarig investeringsplan'. Een groep lokale investeerders kwam maandag met een reddingsplan op de proppen, maar door de Mexicaanse deal van Schrouff kan dat noodplan van tafel.

Schrouff legt zijn taken neer vanwege gezondheidsproblemen en was daardoor al enige tijd op zoek naar een adequate vervanger. De zakenman stak de afgelopen jaren ongeveer twintig miljoen euro in de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Door de komst van de nieuwe investeerder lijkt het begrotingstekort van 900.000 euro niet langer een probleem te zijn voor Roda JC. De aanhang van de Limburgers leverde de afgelopen tijd ook een bijdrage door met een crowdfundingsactie 160.000 euro op te halen.

Update 4 juni 15.18 uur - Roda JC Kerkrade bevestigt komst van Mexicaanse investeerder
Mauricio de la Vega is de nieuwe eigenaar van Roda JC Kerkrade, zo bevestigt de Limburgse club dinsdag via de officiële kanalen. De investeerder uit Mexico neemt het stokje over van Frits Schrouff, die miljoenen in de club heeft gestoken en vanwege gezondheidsredenen aftreedt. 'Mauricio is er trots op dat hij het vertrouwen van Frits heeft gekregen om de wederopbouw van de Limburgse voetbalclub gestalte te geven', schrijft Roda JC in de verklaring vanuit het Parkstad Limburg Stadion.

Een positieve ontwikkeling voor Roda JC?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
9
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
18
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties