Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roda JC pakt door en presenteert derde versterking van de dag

Laatste update:

Gnjatic is een voormalig jeugdinternational van Bosnië-Herzegovina die bij Kozara Gradiska zijn eerste stappen maakte in het betaald voetbal. Hij vertrok in de zomer van 2012 naar Rad Belgrado en drie jaar later ging hij aan de slag bij Platanias in Griekenland. Voor die club speelde hij 41 officiële wedstrijden en daarin scoorde hij niet.

Roda JC betaalt circa 120.000 euro voor Gnjatic, die ook in de belangstelling stond van APOEL Nicosia. Gnjatic wordt na Athanasios Papazoglou en Bryan Verboom de derde winteraanwinst voor het team van trainer Yannis Anastasiou.

Update 27 januari 2017 14.02 uur - Roda JC slaat toe en haalt twee versterkingen binnen
Roda JC Kerkrade heeft zich per direct versterkt met Beni Badibanga en Ognjen Gnjatic, zo meldt de Limburgse club op zijn website. De twintigjarige Badibanga wordt het komende half jaar gehuurd van Standard Luik. Bij de Belgische club doorliep de jonge aanvaller de jeugdopleiding en ontwikkelde zich tot Belgisch jeugdinternational. Gnjatic wordt door Roda overgenomen van het Griekse Platanias en tekent in Kerkrade een contract voor anderhalf jaar, mits hij de medische keuring doorstaat. Beide spelers zullen nog niet voor Roda in actie komen als de ploeg van trainer Yannis Anatasiou zaterdag in eigen huis aantreedt tegen Excelsior.

Update 27 januari 2017 22.44 uur - Roda JC pakt door en presenteert derde versterking van de dag
Roda JC Kerkrade heeft vrijdagavond de derde aanwinst van de dag gepresenteerd. Na de komst van Beni Badibanga en Ognjen Gnjatic is ook Stefan Savic overgenomen. De Oostenrijkse middenvelder, 23 jaar, komt over van het Kroatische Slaven Belupo en tekent voor 2,5 seizoen. "Stefan is een multifunctionele speler die op verschillende aanvallende posities uit de voeten kan", zegt technisch directeur Ton Caanen.

Een goede aanwinst voor Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties