Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Roda JC slaat terug: 'Dit betreuren wij en het is onprofessioneel'

Laatste update:

De ex-trainer van onder meer FC Utrecht, FC Groningen en AZ en voormalig directeur van verschillende clubs zegt dat tegen Voetbal International. Hij stelde met zijn compagnon een model voor met één sterke directeur die het nodige verstand van voetbal heeft. De huidige algemeen directeur Wim Collard zou het beste kunnen terugvallen op zijn rol als financiële man in Kerkrade.

Nu staan Collard en Caanen er echter als algemeen en technisch directeur en dat is niet conform het rapport van Berger. Hij wil niet tot in detail aangeven wat er in het rapport staat, maar bevestigt wel dat Roda JC niet zijn adviezen heeft opgevolgd. "Dat zeg ik, omdat ik heb begrepen dat Roda beweert dat ze ons advies hierin hebben opgevolgd. Is dus niet zo, integendeel", aldus Berger aan het weekblad. Roda JC kiest dus toch een andere koers.

"Toen wij begonnen hadden we al het vermoeden dat de club eigenlijk al had gekozen voor de oplossing zoals die nu uit de bus is gerold. Daarop zeiden wij: ''Als dat zo is, kunnen we onze moeite en tijd besparen.'' Maar dat werd ontkend, Roda wilde heel graag dat wij onze opdracht zouden afmaken", geeft Berger aan. Dat Roda JC uiteindelijk toch een ander besluit neemt, mag de club best doen. "Maar het bevreemdt mij wel", zegt Berger.

Update 21 oktober 18.40 uur - Roda JC slaat terug: 'Dit betreuren wij en het is onprofessioneel'
Het adviesbureau BEST FC van Han Berger en Gertjan Steendam lichtte Roda JC door en schreef een adviesrapport over de toekomst van de club. Roda JC besloot echter toch een eigen plan te trekken, wat de club op openlijke kritiek van Berger kwam te staan. In een statement op de website slaat Roda JC terug. "We betreuren het ten zeerste dat er in de media een ander beeld wordt geschetst van de situatie, waarvan wij ons als club distantiëren. Daarnaast vinden we het onprofessioneel dat een adviesbureau vertrouwelijke en deels onjuiste informatie over de club naar buiten brengt en op die wijze de organisatie in een kwaad daglicht probeert te stellen." Verder laat de club weten te gaan bouwen aan een 'gezonde en goede toekomst'.

Meer nieuws

Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
0
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
19
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
41
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties