Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Roda JC wil maatregelen nemen tegen agressieve fan

Laatste update:

De beveiliging voorkwam dat de situatie verder uit de hand liep. zo informeert de regionale omroep. De spelers vertrokken weer naar hun eigen spelershome. Vervolgens verzamelden de fans zich voor de ingang van het stadion om de spelers ter verantwoording te roepen.

Mark-Jan Fledderus en Marc Höcher spraken met de supporters en dat verliep zonder problemen. De selectie van Roda bezoekt een paar keer per jaar de fans; dat stond zaterdag na de wedstrijd tegen ADO ook gepland. Door de nederlaag is Roda de nieuwe hekkensluiter in de Eredivisie.

Update 16 februari 13.40 uur - 'Het klopt niet, niemand van ons heeft klappen gehad'
Roda JC Kerkrade-verdediger Ard van Peppen zou na de thuisnederlaag tegen ADO Den Haag (0-1) enkele rake klappen hebben gekregen van de fans van zijn eigen club, maar dat is volgens de vleugelverdediger niet waar. "Dat klopt niet, niemand van ons heeft klappen gehad", aldus Van Peppen tegenover De Limburger. Wel was de sfeer volgens Van Peppen erg grimmig. "Ik kan me best voorstellen dat supporters teleurgesteld zijn, maar een aantal kwam wel erg fel verhaal halen."

Update 21 februari 12.38 uur - Roda JC wil maatregelen nemen tegen agressieve fan
Roda JC Kerkrade is nog op zoek naar de man die dreigde om fysiek geweld te gebruiken tegen de spelers Roda JC Kerkrade en een steward belaagde. "Dat mensen emotie vertonen na een verloren wedstrijd en dan ook soms woorden gebruiken die wij niet in de mond zullen nemen, kunnen we begrijpen. Maar fysiek geweld accepteren we niet", zegt algemeen directeur Marcel van den Bunder in gesprek met Voetbal International. "We gaan maatregelen nemen, maar we weten nu nog niet precies om wie het gaat. Dat onderzoek loopt nog."

-
Degradeert Roda JC Kerkrade dit seizoen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
0
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties