Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Rodrigo Caio maakt circus compleet door af te zien van transfer

Laatste update:

De 21-jarige centrale verdediger vliegt komende maandag naar Spanje om zich medisch te laten keuren en om vervolgens het contract te tekenen. Het komt als een flinke verrassing dat Caio naar Mestalla gaat, want Atlético Madrid leek het meest serieus in de markt te zijn voor de international van Brazilië Onder-20.

Caio, een cliënt van de Portugese zaakwaarnemer Jorge Mendes, heeft inmiddels meer dan zestig competitiewedstrijden achter zijn naam staan. Zijn contract bij São Paulo liep nog tot september 2019 door. Valencia maakte eerder op de dag al de definitieve komst van middenvelder André Gomes bekend.

Update 29 juni 20.30 uur - Valencia ziet alsnog af van aankoop van minimaal 12,5 miljoen
Rodrigo Caio gaat toch niet bij Valencia aan de slag. De club uit Oost-Spanje maakt maandagavond via de officiële kanalen bekend dat de komst van de verdediger annex middenvelder van Sao Paulo toch niet wordt doorgezet. Valencia maakt in een communiqué bekend dat er te veel 'complicaties' zijn opgetreden, die tot het afketsen van de transfer van de Braziliaan hebben geleid.

Update 30 juni 13.00 uur - Ommekeer is compleet: Braziliaans talent tóch op weg naar Madrid
Rodrigo Caio leek op weg naar Atlético Madrid, stond op het punt om voor Valencia te tekenen en gaat nu tóch naar Atlético Madrid. De verdediger annex middenvelder van Sao Paulo heeft dinsdag een medische keuring bij Atlético Madrid afgerond, zo melden diverse Spaanse media. Dinsdag meldde Valencia via de officiële kanalen nog dat de komst van Caio was afgeketst door 'te veel complicaties'.

Update: Rodrigo Caio maakt circus compleet door af te zien van transfer
Rodrigo Caio zal komend seizoen niet in Europa te bewonderen zijn. Sao Paulo maakt vrijdag in een communiqué duidelijk dat de verdediger annex middenvelder in een gesprek met voorzitter Carlos Miguel Aidar en vice-president Ataíde Gil Guerreiro heeft laten weten dat hij in deze transferperiode toch niet naar Europa getransfereerd wil worden. "De club respecteert de beslissing van Rodrigo Caio", zo stelt de Braziliaanse club. 'Complicaties' zorgden ervoor dat Valencia afgelopen week afzag van zijn komst, ondanks een akkoord tussen de clubs, en ook Atlético Madrid kan nu een streep door zijn naam zetten.

Denk jij dat Rodrigo Caio gaat slagen bij Atlético?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
10
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties