Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roekeloze Reus moet vrezen voor strafblad

Laatste update:

Reus kwam in maart in een routinecontrole terecht. De politie ontdekte dat Reus helemaal niet over een rijbewijs beschikt. Op achttienjarige leeftijd nam de aanvaller weliswaar autoles, maar nooit bemachtigde hij het benodigde document om officieel een auto te kunnen besturen. "Ik heb toentertijd helaas besloten om voor deze weg te kiezen. Ik kan het helaas niet meer ongedaan maken", citeert BILD.

Meer: Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund | Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort

Reus is in totaal liefst vijf keer geflitst en aangehouden door de politie, zonder dat men in de gaten had dat de Duits international helemaal geen rijbewijs heeft. De aanvaller betaalde keurig de boete en mocht zijn weg vervolgen. De zesde keer ging het mis en zodoende kwam aan het licht dat Reus tussen september 2011 en maart 2014 geen rijbewijs had. De aanvaller heeft in de periode daarvoor geluk gehad dat hij nooit is aangehouden of mogelijk bestuurde hij geen auto.

De rechtbank heeft Reus naar verluidt veroordeeld tot het betalen van een boete van 540.000 euro, afgestemd op negentig dagen salaris. "Nu weet ik: ik was in deze situatie veel te naïef. Het was gewoon dom van mij. Ik heb van mijn fouten geleerd. Zoiets zal mij nooit meer overkomen", claimt de aanvaller.

Update 21 april 17.33 uur - Roekeloze Reus moet vrezen voor strafblad
Marco Reus kreeg in december al een (inkomensafhankelijke) boete van 540.000 euro, vanwege het rijden in een auto zonder een rijbewijs, maar mogelijk blijft het daar niet bij. Reus is bestraft voor zes illegale ritten met een voertuig, maar het Duitse parket verdenkt de sterspeler van Borussia Dortmund ervan dat hij nog veel vaker achter het stuur heeft gezeten. Talloze getuigen zouden hebben gemeld dat zij de Duits international regelmatig hebben zien autorijden. Wanneer Reus schuldig wordt bevonden, volgt er een nieuwe boete en kan hij een strafblad niet meer ontlopen.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
135

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties