Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Rol Gattuso bij matchfixing-schandaal blijkt zeer beperkt

Laatste update:

Ook bij Cristian Brocchi, die als middenvelder uitkwam voor onder meer Milan, Fiorentina en Lazio, heeft een huiszoeking plaatsgevonden. De beide voetballers werden voor zover bekend niet gearresteerd, maar elders in Italië zijn wel vier personen opgepakt; zij worden ervan verdacht dat ze namens gokbedrijven hebben geprobeerd om voetballers om te kopen.

Het onderzoek waarmee de politie sinds 2010 bezig is, genaamd 'Last Bet', leverde al straffen op voor oud-voetballers als Guiseppe Signori, Cristiano Doni en Stefano Mauri. Gattuso zette vorig seizoen bij FC Sion een punt achter zijn carrière, waarin hij tussen 1999 en 2012 voor Milan uitkwam en 73 interlands speelde. Als trainer had Gattuso vervolgens weinig succes bij Sion en Palermo.

Update 17 december 14.35 uur - Gattuso 'zeer verrast': 'Het lijken valse beschuldigingen'
Gennaro Gattuso heeft met verbazing kennisgenomen van de mededeling dat hij onderwerp is van een onderzoek naar matchfixing. Het huis van de voormalig middenvelder van AC Milan werd vannacht doorzocht door de politie. "Gennaro is zeer verrast door het nieuws", zegt zaakwaarnemer Andrea D'Amico. "Ik heb hem gesproken. We blijven kalm en moeten nu afwachten hoe de zaak zich ontwikkelt. Dat hij onder verdenking staat, bewijst nog niks. Op dit moment lijken het valse beschuldigingen."

Update 20 december 15.25 uur - Rol Gattuso bij matchfixing-schandaal blijkt zeer beperkt
Gennaro Gattuso lijkt met de schrik vrij te komen. Roberto Di Martino, belast met het onderzoek naar het matchfixing-schandaal waarbij ook de naam van de voormalig Italiaans international werd genoemd, noemt de rol van Gattuso 'zeer klein'. "Gattuso is een van de honderden beschuldigden in deze zaak. Zijn rol doet bijna niet ter zake", stelt Di Martino in La Repubblica.

Denk je dat Gennaro Gattuso betrokken is bij matchfixing?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties