Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roma accepteert megabod: 'Ze hebben een wereldrecord geboden'

Laatste update:

De 25-jarige Alisson maakt voor naar verluidt zeventig miljoen euro exclusief vijf miljoen aan variabelen de overstap naar Liverpool, waar hij een contract voor vijf seizoenen kan tekenen. Als de deal doorgaat, wordt de Braziliaan de duurste keeper aller tijden. Dat record staat nu nog op naam van Gianluigi Buffon, die Juventus 52 miljoen euro kostte.

Alisson werd opgeleid bij Internacional en vertrok in de zomer van 2016 voor acht miljoen euro naar het Stadio Olimipico. Hij speelde de tweede viool achter Wojciech Szczesny, maar veroverde later een basisplaats en speelde 64 wedstrijden voor Roma. Daarin kreeg hij 66 doelpunten om de oren en behaalde hij 26 keer een clean sheet.

De 31-voudig international zou de vierde grote aankoop van Liverpool worden voor het aankomende seizoen. De verliezend finalist van de laatste editie van de Champions League verzekerde zich vorig jaar al van de komst van Naby Keïta, die voor zestig miljoen euro overkomt van RB Leipzig. De club van trainer Jürgen Klopp betaalde AS Monaco daarnaast vijftig miljoen voor Fabinho, terwijl Xherdan Shaqiri voor vijftien miljoen werd opgepikt bij het gedegradeerde Stoke City.

Update 19 juli 12.55 uur - Roma accepteert megabod: 'Ze hebben een wereldrecord geboden'
Monchi, sportief directeur van AS Roma, heeft bevestigd dat doelman Alisson Becker naar Liverpool gaat verkassen. "De deal met Liverpool aangaande Alisson wordt binnenkort bekendgemaakt. Ze hebben een wereldrecord geboden voor een doelman en we hebben besloten Alisson te verkopen", wordt Monchi geciteerd door de Italiaanse media. Naar verluidt betaalt Liverpool minimaal zeventig miljoen euro voor de Braziliaan.

Betaalt Liverpool te veel voor Alisson?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties