Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roma juicht te vroeg: 'Barça accepteert bod nog niet'

Laatste update:

Diverse Spaanse en Italiaanse media maken dinsdagavond melding van een akkoord tussen Barcelona en AS Roma. In eerste instantie lag de vraagprijs nog ver uiteen; nu zouden de Catalanen en Romeinen elkaar hebben gevonden in een transferbedrag van tien miljoen euro. Volgende week, als het EK erop zit, reist Bojan naar verluidt naar Italië om zijn handtekening te zetten.

Bojan, die over twee maanden zijn 21ste verjaardag viert, werd opgeleid op La Masía, het jeugdinstituut van Barcelona. In september 2007 debuteerde hij officieel in de hoofdmacht, maar de moordende concurrentie voorin zorgde er tot op heden voor dat het vasthouden van een plaats onmogelijk was. Al met al speelde de enkelvoudig Spaans international al wel 104 duels voor Barcelona; daarin kwam hij tot 26 goals. Bij Roma is Luis Enrique, tot voor kort coach van Barcelona B, de nieuwe hoofdtrainer.

Update 12:05 uur - AS Roma is akkoord met Barcelona en bijna rond met Bojan
De kogel is nog niet door de kerk, maar de supporters van AS Roma mogen zich alvast verheugen op de komst van Bojan Krkic. Walter Sabatani, technisch directeur van de Romeinen, laat weten dat de geruchten die dinsdagavond opdoken op waarheid berust zijn: "We hebben gesproken met de speler en moeten enkel nog wat details uitwerken, terwijl we vannacht een akkoord hebben bereikt met Barcelona. We verwachten alles spoedig af te ronden", zei Sabatani tegen Sky Italia.

Update 15:01 uur - Roma juicht te vroeg: 'Barça accepteert bod nog niet'
Het lijkt erop dat Walter Sabatini zich iets te vroeg rijk heeft gerekend. De technisch directeur van AS Roma liet weten dat zijn club al tot overeenstemming was gekomen met Barcelona over een transfer van Bojan Krkic, maar de Catalanen spreken dit op hun officiële website tegen. "We hebben een bod ontvangen, maar dat hebben we nog in beraad", luidt het statement van Barça. "Uiteraard bestaat nog altijd de mogelijkheid dat we het bod accepteren", voegen de Catalanen daar wel aan toe.

Als Barcelona Bojan Krkic werkelijk laat gaan,

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
5
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties