Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roma-zegsman ontkent Juventus-bod op spelmaker

Laatste update:

In zijn verbintenis in Rome staat volgens de Italiaanse pers dat Pjanic bij een bod van 38 miljoen euro sowieso weg mag: het is dan aan hem zelf om 'ja' of 'nee' te zeggen. Massimiliano Allegri zou alle concurrenten te snel af willen zijn en de 26-jarige Pjanic vast willen leggen voordat Paris Saint-Germain, Barcelona, Real Madrid of Chelsea toeslaat en hetzelfde voorstel neerlegt bij Roma.

Als de berichtgeving klopt, heeft Pjanic nu enkele dagen de tijd om aan te geven of hij naar Juventus over wil stappen of niet. In de zomer van 2011 trok hij van Olympique Lyon naar i Giallorossi en sindsdien deed hij mee in 158 wedstrijden in de Serie A: hij was daarin goed voor 27 goals.

Update 14 mei 12.57 uur - Roma-zegsman ontkent Juventus-bod op spelmaker
Mediaset schreef zaterdag dat Juventus besloten zou hebben om te voldoen aan de transferclausule in Miralem Pjanic' contract. De club uit Turijn zou bereid zijn 38 miljoen euro te betalen voor de Bosnische spelmaker en daarmee zou het nu aan Pjanic zijn om akkoord te gaan of niet. Woordvoerder Lorenzo Serafini van Roma ontkent het verhaal echter via Twitter. "Nee, niemand heeft de clausule van Pjanic betaald. Nu willen we ons graag weer richten op AC Milan-AS Roma...", aldus Serafini.

Denk je dat Miralem Pjanic naar Juventus wil?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
5
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties