Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ronaldo mogelijk wél in bekerfinale: 'We denken erover na'

Laatste update:

Ronaldo viel vorige week tijdens de eerste wedstrijd tegen Borussia Dortmund (3-0 winst) uit met een lichte knieblessure. Hij speelde afgelopen weekeinde niet omdat hij een vermoeide indruk op Carlo Ancelotti maakte en de oefenmeester sowieso geen risico wilde nemen. Zondag hervatte Ronaldo de training en leek er niets aan de hand, maar maandag kwamen de klachten terug.

De uitslag van het medische onderzoek wordt donderdag verwacht. Het lijkt waarschijnlijk dat Ronaldo, als het geen ernstige blessure betreft, komend weekeinde tegen Almería aan de kant blijft en zich gaat richten op de bekerfinale van over een week, als Barcelona de tegenstander is.

Update 10 april 13.50 uur - 'Ronaldo moet door hamstringblessure streep zetten door Clásico'
Slecht nieuws voor Cristiano Ronaldo. De superster van Real Madrid heeft een scheurtje in zijn hamstring opgelopen, zo meldt AS. Eerst dacht men nog dat de aanvaller kampte met lichte knieproblemen, maar het blijkt dus wat ernstiger te zijn. Ronaldo staat circa vijftien dagen aan de kant en daardoor moet hij de finale van de Copa del Rey tegen Barcelona (woensdag) laten schieten.

Update 11 april 14.51 uur - Ronaldo mogelijk wél in bekerfinale: 'We denken erover na'
Het is nog maar de vraag of Cristiano Ronaldo woensdag inzetbaar is in de finale van de Copa del Rey tegen Barcelona. De superster van Real Madrid mist zaterdag sowieso het competitieduel met Almería. "Misschien haalt hij de finale van de Copa del Rey wel, we denken er in ieder geval over om hem op te stellen. Het is namelijk geen serieuze blessure. Aan de andere kant nemen we ook geen overbodige risico's, we kijken het nog een paar dagen aan", klinkt het uit de mond van trainer Carlo Ancelotti tegenover de Spaanse media.

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
139

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties