Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ronaldo reageert op 'afwijzing Spaanse fiscus': 'Fake news'

Laatste update:

Vorig jaar meldden verschillende Spaanse media dat Ronaldo een gevangenisstraf van 15 jaar en een boete van 75 miljoen euro riskeerde als hij bleef ontkennen dat hij 14,7 miljoen euro aan belasting had ontdoken. De aanvaller weigerde in eerste instantie toe te geven aangaande de vermeende belastingfraude. "Als ik geen Cristiano Ronaldo had geheten, zat ik hier nu niet", had de sterspeler gezegd.

El Mundo stelt maandag dat Ronaldo akkoord is gegaan om de belastingdienst een bedrag te overhandigen waarvan de fiscus het gevoel heeft dat het een terechte geldsom is, zo klinkt het. Ronaldo, die in de problemen kwam inzake het verzwijgen van inkomsten uit portretrechten, zou hiermee voorkomen dat hij voor enige tijd achter de tralies belandt.

Ronaldo is zeker niet de enige grote naam die de afgelopen tijd in verband wordt gebracht met een akkefietje met de Spaanse fiscus én een gevangenisstraf. Eerder dit jaar werd Alexis Sánchez nog veroordeeld tot zestien maanden celstraf, maar de Chileen hoefde uiteindelijk niet te brommen. Ook onder anderen Lionel Messi, José Mourinho en Xabi Alonso zijn onder de loep genomen.

Update 19 maart 22.13 uur - Ronaldo reageert op 'afwijzing Spaanse fiscus': 'Fake news'
De Spaanse fiscus is niet akkoord gegaan met het voorstel van Cristiano Ronaldo om een langlopende zaak rond belastingfraude van de Portugees te beëindigen. Volgens AS en El Mundo, dat het nieuws eerst bracht, heeft de belastingdienst onder meer de 3,8 miljoen euro die geboden is geweigerd. "Dit kan op geen enkele manier geaccepteerd worden", zo klinkt het. De aanvaller van Real Madrid, die momenteel op dreef is en veel scoort, heeft op Instagram gereageerd: "Probeer dit prachtige moment dat ik nu beleef niet te verpesten door fake news."

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
44
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties