Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Room stelt lezing weer bij en staat open voor RKC: 'Wil spelen'

Laatste update:

De 31-jarige Seip degradeerde in het afgelopen seizoen met VVV-Venlo uit de Eredivisie en is transfervrij. Het verschil tussen vraag en aanbod is vooralsnog echter te groot voor een overeenkomst. Jaliens (34) en Greene (30) staan nog onder contract bij respectievelijk Wisla Krakow en AEK Larnaca en RKC zal deze ervaren verdedigers alleen kunnen huren.

Naast de komst van een nieuwe verdediger is RKC ook bezig met het halen van een nieuwe doelman, daar Jeroen Zoet terugkeert naar PSV en niet nog een seizoen gehuurd kan worden. Khalid Sinouh (NEC), Eloy Room (Vitesse) en Nick Marsman (Go Ahead Eagles) zijn in beeld bij de Waalwijkers.

Update 2 juni 12.10 uur - RKC zoekt ook keeper en wil snel duidelijkheid van Vitesse
RKC Waalwijk is voor komend seizoen op zoek naar diverse nieuwe verdedigers, maar er zal ook een keeper naar Brabant moeten komen. Jeroen Zoet, de afgelopen twee jaar eerste keus bij RKC, keert terug bij PSV en als vervanger heeft de club uit Waalwijk Eloy Room van Vitesse op het oog. Volgens het Algemeen Dagblad zijn RKC en Arnhemmers al geruime tijd in gesprek over een verhuurperiode van de stand-in van Piet Velthuizen en willen de Waalwijkers binnen enkele dagen duidelijkheid van Vitesse.

Update 23 juni 15.06 uur - Room weet niks van eventueel vertrek: 'Wel gelezen op internet'
Eloy Room heeft met verbazing kennisgenomen van de berichtgeving in het Algemeen Dagblad. Vitesse zou al enige tijd met RKC Waalwijk in gesprek zijn over een mogelijke overgang, maar de reservedoelman van de Arnhemse club weet niks. "Ik heb ook gelezen wat op internet stond. Dat gaat allemaal via mijn zaakwaarnemer en Vitesse", verklaarde hij zondag tegenover Omroep Gelderland na de eerste training van het nieuwe seizoen, die werd bijgewoond door 2.500 enthousiaste fans. "Ik sta hier onder contract, maar ik heb mijn wens uitgesproken."

Update 23 juni 16.40 uur - Room stelt lezing weer bij en staat open voor RKC: 'Wil spelen'
In tegenstelling tot zijn uitlatingen aan Omroep Gelderland, is Eloy Room wel degelijk op de hoogte van de interesse van RKC Waalwijk. Tegenover Voetbal International verklaart de doelman dat hij een vertrek naar Brabant wel ziet zitten. "Ik weet dat RKC heeft aangegeven mij te willen huren, omdat Zoet terugkeert naar PSV. Daar sta ik open voor. Ik wil in de Eredivisie spelen en wekelijks laten zien wat ik kan."

Aan welke verdediger zou RKC Waalwijk het meeste hebben?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
69
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties