Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Roorda bevestigt ver avontuur: 'Stond altijd op verlanglijstje'

Laatste update:

Om welke club in de A-League het gaat is nog niet bekend. Harry van den Ham zal echter afscheid moeten nemen van Roorda, die tot op heden dertien wedstrijden (waarvan twaalf als basisspeler) afwerkte voor de Schapenkoppen. Eerder speelde Roorda voor sc Heerenveen en NEC en op huurbasis kwam hij uit voor Excelsior en Sparta. Blessures weerhielden hem er vaak van langere tijd een hoog niveau te halen.

Als Roorda daadwerkelijk de oversteek maakt naar Australië, wordt hij de zesde Nederlander van dit seizoen in de competitie aldaar. Romeo Castelen (Western Sydney Wanderers), John van 't Schip (Melbourne City FC), Roly Bonevacia, Jeffrey Sarpong (beiden Wellington Phoenix) en Guyon Fernandez (Perth Glory) zijn er eveneens werkzaam.

Update 17 december 16.09 uur - Roorda bevestigt ver avontuur: 'Stond altijd op verlanglijstje'
Geert Arend Roorda vertrekt binnenkort inderdaad naar Australië. Op de website van FC Dordrecht bevestigt de speler dat hij aan de slag gaat bij Richmond SC, dat uitkomt in de tweede klasse. "Een nu nog kleine maar ambitieuze club in Melbourne. De competitie begint daar half februari, in januari vertrek ik naar Melbourne zodat ik eerst kan acclimatiseren", legt hij uit. "Australië stond altijd al op mijn verlanglijstje, na alle ellende die ik heb gehad met mijn blessures stond het avontuur voorop."

Ik snap wel dat Geert-Arend Roorda het gaat proberen in de A-League

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
3
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
20
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties