Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ruddy baalt, maar kan uitgebreid genieten van aanstaande bruiloft

Laatste update:

Ruddy moet samen met Robert Green van West Ham United gaan uitmaken wie zich tweede keus achter de onbetwiste nummer een Joe Hart mag noemen. Binnenkort meldt hij zich evenals de overige 22 geselecteerden bij Hodgson, maar begin juni vertrek hij kortstondig uit het trainingskamp om zijn vriendin Laura het jawoord te geven. "Ik ben zeer blij dat de bond heeft ingestemd met mijn verzoek en dat ik alsnog kan trouwen", verklaarde hij.

"Het zou echt een nachtmerrie zijn geweest als ik na anderhalf jaar planning alles uit had moeten stellen. Dit is een grote opluchting." Uiteraard is Ruddy wel bijzonder content met zijn verrassende uitverkiezing. "Het is een grote eer en een indicatie dat ik me bij Norwich City uitstekend heb ontwikkeld. Dit is niet alleen een beloning voor mij, maar voor alle jongens bij de club en ook voor trainer Paul Lambert, die mij de kans heeft gegeven."

Update 17 mei 11:45 uur - Portugees international zegt huwelijk wél af vanwege naderend EK
John Ruddy gaat gewoon trouwen, maar Miguel Lopes heeft zijn bruiloft voorlopig afgeblazen. De verdediger van Sporting Braga zou op 26 mei in het huwelijksbootje stappen, maar hij heeft zijn vriendin medegedeeld dat zij nog even geduld moet hebben. Portugal speelt die dag namelijk een vriendschappelijke wedstrijd tegen Macedonië. "Ik heb wel even wat mensen moeten afbellen. Maar gelukkig begreep iedereen het wel. Die bruiloft gaan we nu zeker nog op een andere dag plannen. De dag dat ik hoorde dat ik naar het EK mag, is de gelukkigste van mijn leven."

Update 25 mei 14:21 uur - Ruddy baalt, maar kan uitgebreid genieten van aanstaande bruiloft
John Ruddy heeft een flinke domper te verwerken gekregen. De doelman brak donderdag tijdens de training een vinger en zal niet op tijd fit zijn om deel te kunnen nemen aan het EK. De plek van de goalie van Norwich City zal worden ingenomen door Jack Butland van Birmingham City. Robert Green blijft stand-in voor eerste keus Joe Hart.

Vind jij het logische dat Roy Hodgson heeft ingestemd met het verzoek van John Ruddy?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
3
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties