Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ruiz donderdag nog niet op trainingsveld van PSV

Laatste update:

De tijdelijke komst van Ruiz is een dure onderneming voor PSV. Fulham vroeg een miljoen euro als huursom en dat betalen de Brabanders ook. Aangezien er nog zestien wedstrijden te spelen zijn tot het seizoen erop zit, betaalt PSV zo'n 70.000 euro per duel voor de aanwezigheid van Ruiz. Woensdagochtend werd de hele deal in orde gemaakt, laat PSV weten op de clubwebsite. Marcel Brands reageert verheugd.

Hij zegt dat de naam van Ruiz weinig verdere introductie nodig heeft: de Midden-Amerikaan heeft zich al duidelijk geprofileerd in zijn jaren bij FC Twente. "Ik ben er afgelopen zomer al mee bezig geweest, toen lukte het helaas niet. Deze winter hebben we weer een poging gewaagd en was het nog steeds moeilijk, totdat er vorige week licht in de tunnel kwam", legt Brands uit aan de buitenwacht. Hij zegt dat het hielp dat PSV en Ruiz contact bleven houden.

Ruiz zelf ziet uit naar zijn comeback in de Eredivisie. Hij gaat zijn uiterste best doen PSV weg te loodsen van de zevende plaats, waarop het nu staat. "Ik weet nog dat elke wedstrijd tegen PSV een spannende strijd was, die alle kanten op kon. Maar nu zit ik in de andere kleedkamer en geef ik alles voor PSV. Toen de kans zich voordeed, had ik interesse. Ik kijk er erg naar uit om te komen trainen. Het klopt dat ik de laatste tijd niet veel speeltijd had bij Fulham, daarom zie ik dit als een grote kans voor mij."

"Ik wil mijn vertrouwen terugkrijgen, PSV helpen om het doel te halen door zo hoog mogelijk te eindigen en me voorbereiden op het WK. PSV heeft veel kwaliteit en we doen ons best om terug te komen bij de bovenste plaatsen", zegt hij strijdbaar. Ruiz maakte in het shirt van FC Twente 35 doelpunten in 65 wedstrijden. Daarna was hij bij Fulham goed voor 8 doelpunten 60 Premier League-duels. Trainer René Meulensteen stond het hem toe tijdelijk te vertrekken en Ruiz gaat nu dus terug naar de Eredivisie.

Update 15 januari 19.56 uur - Ruiz donderdag nog niet op trainingsveld van PSV
PSV heeft Bryan Ruiz binnen, maar de kersverse aanwinst zal donderdag nog niet meetrainen. Dat laat PSV weten via de officiële Twitter-account. Ruiz reist donderdag naar Engeland, om de 'nodige formaliteiten' af te ronden, zo melden de Eindhovenaren. Er is nog altijd geen zekerheid of Ruiz zondag kan spelen in de topper tegen Ajax.

Zal Bryan Ruiz laten zien van toegevoegde waarde te zijn voor PSV?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties