Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ruiz waarschijnlijk pas donderdag gepresenteerd bij PSV

Laatste update:

PSV heeft geen optie tot koop bedongen, omdat Fulham een vraagprijs van tien miljoen euro heeft neergelegd. Daarmee is sprake van een kortetermijninvestering van grote omvang. Het dagblad vraagt zich openlijk af of Ruiz de meest geijkte oplossing is om een kwaliteitsimpuls te geven aan de jonge selectie van Phillip Cocu. Hoewel hij op Eredivisieniveau een topper is, ligt volgens De Telegraaf toch het gevaar op de loer dat hij de goede man op de verkeerde plaats gaat worden.

Ruiz is niet de allround middenvelder waar PSV naar op zoek was. Als rechtsbuiten was hij bij FC Twente een klasse apart, maar als linksbuiten en nummer tien rendeerde hij veel minder. In Eindhoven kunnen Luciano Narsingh, Ji-sung Park, Zakaria Bakkali en Florian Jozefzoon al als rechtsbuiten uit de voeten. "Ruiz is juist heel geschikt, omdat hij op meerdere posities inzetbaar is", verzekert technisch manager Marcel Brands echter. "Hij kan niet alleen op beide flanken spelen, maar ook op het middenveld en zelfs in de spits, waar hij in de nationale ploeg speelt."

Update 13 januari 20.40 uur - Ruiz waarschijnlijk pas donderdag gepresenteerd bij PSV
PSV leek Bryan Ruiz maandag te gaan presenteren als nieuwe aanwinst, maar de club heeft geen haast. Volgens het Eindhovens Dagblad zal de aanvallende middenvelder waarschijnlijk pas donderdag gepresenteerd worden. Ruiz ontbreekt nog bij de training van dinsdag en op woensdag heeft de PSV-selectie een vrije dag. Bij PSV rekent men erop dat de Costa Ricaan zondag mee kan doen tegen Ajax.

Bryan Ruiz is een dergelijke investering waard

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
17
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
23
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
33
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties