Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Rusland moet definitief op zoek naar nieuwe bondscoach

Laatste update:

Rusland pakte in de groepsfase maar een schamel punt en eindigde daardoor als laatste in Groep B. "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid. Na een toernooi als dit moet iemand anders de leiding nemen. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de supporters. We speelden slecht en verdienden om te verliezen. We zijn op elk terrein afgetroefd."

Rusland startte met een nipt gelijkspel tegen Engeland (1-1), verloor vervolgens met 2-1 van Slowakije en maandagavond was Wales veel te sterk: 3-0. Slutsky, 45 jaar, is nog geen jaar bondscoach en combineerde die functie met zijn baan als trainer van CSKA Moskou. Hij werd in de zomer van 2015 aangesteld als opvolger van Fabio Capello die werd weggestuurd wegens slechte resultaten in de kwalificatiereeks voor het EK.

Update 22 juni 23.50 uur - Russen behouden vertrouwen in 'emotionele' bondscoach
Het is niet uitgesloten dat Leonid Slutsky de bondscoach van Rusland blijft. De coach zei maandagavond dat 'iemand anders de leiding moet nemen', maar bondsvoorzitter en sportminister Vitaly Mutko blijft hoop houden op een langer verblijf van Slutsky. "We geven hem wat meer tijd om over zijn beslissing na te denken. We hebben nu allemaal onze emoties en dat is logisch. Slutsky heeft met zijn woorden geprobeerd om zijn spelers te beschermen." Het contract van Slutsky bij de Russische bond zou ook na het EK aflopen.

Update 25 juni 17.35 uur - Rusland moet definitief op zoek naar nieuwe bondscoach
De Russische voetbalbond moet op zoek naar een nieuwe bondscoach. Sportminister en bondsvoorzitter Vitaly Mutko heeft laten weten dat Leonid Slutsky ook na wat bedenktijd te hebben genomen, niet aanblijft bij Sbornaya. Slutsky heeft aangegeven zich volledig op zijn werk bij CSKA Moskou te willen concentreren. Kurban Berdyev, nu nog de trainer van FK Rostov, lijkt het stokje over te nemen.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
36
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties