Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Rutten overleeft 'crisis' en maakt seizoen af bij Feyenoord

Laatste update:

Rutten vertrekt na het seizoen sowieso uit De Kuip, nadat beide partijen er eerder dit seizoen samen niet uitkwamen. Feyenoord en Rutten hadden een andere visie op de toekomst en dus werd besloten niet samen verder te gaan. Het zou echter ook zo kunnen zijn, dat Rutten één speelronde voor het einde nog moet vertrekken. Krabbendam claimt dat de steun voor de trainer binnen de hoogste organen bij Feyenoord nu verdwenen is.

Hij stelt ook dat er op dit moment binnen de spelersgroep Feyenoord wordt gediscussieerd over het lot van de trainer. Niet alle spelers, maar een deel van hen doen mee aan het gesprek. Om wie het gaat, is niet bekend. Feyenoord speelt zondag de laatste wedstrijd van het seizoen in de reguliere competitie. Het treft dan buitenshuis PEC Zwolle. Voor het nieuwe seizoen neemt Giovanni van Bronckhorst het stokje van Rutten bij Feyenoord over.

Update 12 mei 22.55 uur - Rutten overleeft 'crisis' en maakt seizoen af bij Feyenoord
Fred Rutten heeft volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International de 'crisis' bij Feyenoord overleefd. Hij zal het seizoen afmaken als hoofdcoach van de Rotterdamse club. Na de 1-4 nederlaag tegen Vitesse werd zijn positie ter discussie gesteld; een aantal spelers zou hebben gediscussieerd over diens continuïteit.

Het zou niet zinvol zijn van Feyenoord om Fred Rutten nu nog weg te sturen

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties