Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Saeijs denkt nog aan laatste hoofdstuk bij ADO

Laatste update:

Purrel Fränkel, Muslu Nalbantoglu, Jan-Paul Saeijs en Jussi Kujala zijn de spelers die deel uitmaken van de A-selectie van Richard Roelofsen en een 'slechtnieuwsbrief' hebben ontvangen van de Superboeren. Daarnaast kregen ook Lion Kaak, Sjoerd Overgoor, Kaye Coppoolse , Remco Beumer, Wouter Jansen, Bas Pol en Remy Raterink een brief thuis.

Roland Vroomans, technisch directeur van de Doetinchemmers, benadrukt aan het dagblad dat het nog niet gezegd is dat alle elf spelers daadwerkelijk weg moeten. "Het is een formele kwestie", geeft hij aan. Gezien de degradatienood waarin De Graafschap verkeert, is het echter niet ondenkbaar dat veel spelers op zoek moeten of willen naar een nieuwe club.

Badibanga
Ziguy Badibanga krijgt van De Graafschap een tweede kans. De aanvaller mag weer meetrainen met de beloften. De huurling van Anderlecht werd onlangs door Roelofsen wegens slecht gedrag uit de selectie gezet, maar wordt dus niet teruggestuurd naar België.

Update 29 maart 12:18 uur - De Graafschap gaat wel langer door met middenvelder
De Graafschap stuurde een ontslagbrief naar een compleet elftal spelers, maar gaat wel verder met Yuri Rose. Voetbal International weet dat het contract van de 32-jarige middenvelder met een seizoen is verlengd. Rose is bezig aan zijn derde seizoen in Doetinchem en speelde tot dusver 86 competitieduels voor De Graafschap.

Update 19 april 15:13 uur - Saeijs laat De Graafschap na seizoen achter zich
Voor Jan-Paul Saeijs komt na dit seizoen een einde aan zijn verblijf bij De Graafschap. De 33-jarige verdediger tekende in de zomer van 2010 een tweejarig contract bij de Doetinchemmers, maar kreeg vorige maand al een formele ontslagbrief. Inmiddels is duidelijk dat club en speler ook niet meer alsnog zullen praten over een vervolg. "We hebben gesproken en gaan op een goede manier uit elkaar", laat Saeijs weten in gesprek met Omroep Gelderland.

"Ik beraad me nu op wat ik wil. Dat kan stoppen zijn, omdat mijn lichaam daar misschien aan toe is. Maar als ik zie hoe ik nu alweer maanden speel en geen training mis, kan ik ook nog door. Het is heel fijn om elke dag weer om het veld te staan. Er moet dan natuurlijk nog wel een club komen die mij wil hebben", aldus de verdediger. Eerder kwam Saeijs uit voor ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade en Southampton.

Update 3 mei 12:34 uur - Degradatiestrijd met De Graafschap laatste kunstje voor Saeijs
Jan-Paul Saeijs is bezig aan zijn afscheidstournee. De 33-jarige verdediger krijgt geen nieuw contract van De Graafschap en na dit seizoen hangt hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Lichamelijke ongemakken liggen ten grondslag aan zijn besluit om te stoppen, meldt Omroep Gelderland. Saeijs is bezig aan zijn derde seizoen in Doetinchem en speelde daarvoor bij ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade en Southampton.

Update 7 mei 16:42 uur - Saeijs denkt nog aan laatste hoofdstuk bij ADO
Jan-Paul Saeijs' profloopbaan zit er na de play-offs mogelijk nog niet op. De 33-jarige verdediger krijgt weliswaar geen nieuw contract van De Graafschap aangeboden, maar zou 'ja' zeggen tegen ADO Den Haag als die club nog een beroep op hem zou doen. "Ik heb negen jaar bij ADO gevoetbald, die club zit in mijn hart. Wat is er dan mooier om daar mijn laatste wedstrijd in de Eredivisie te spelen?", zegt Saeijs tegen NUsport.

Welke speler uit de A-selectie moet De Graafschap zeker behouden?

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
2
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties