Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Sammer spreekt interesse van Bayern in Chelsea-verdediger tegen

Laatste update:

Luiz won met Brazilië de Confederations Cup en was op het toernooi een van de uitblinkers in het team van Luiz Felipe Scolari. De verdediger vroeg in de gewonnen finale tegen Spanje nog de aandacht met een schitterende sliding, waarmee hij kort voor rust de gelijkmaker voorkwam. Guardiola schijnt onder de indruk te zijn en zou Luiz graag naar Bayern willen halen.

Der Rekordmeister kreeg in het afgelopen seizoen maar achttien doelpunten tegen in de Bundesliga, maar toch wil Guardiola een nieuwe verdediger halen. Holger Badstuber zit namelijk voorlopig nog in de lappenmand en Daniel Van Buyten wordt al een jaartje ouder. Guardiola kan naast de ervaren Belg nog beschikken over Jerome Boateng, Javi Martínez (die eigenlijk een defensieve middenvelder is), aanwinst Jan Kirchhoff en Luiz' landgenoot Dante.

De 26-jarige Luiz heeft er tweeënhalf jaar opzitten bij Chelsea en speelde tot dusver 53 competitiewedstrijden voor the Blues, waarmee hij de Champions League en de Europa League won. Mocht het tot een transfer naar Bayern komen, dan neemt hij het op 30 augustus op tegen zijn huidige werkgever: in Praag strijden Chelsea en Bayern op die datum namelijk om de Europese Supercup. Het contract van Luiz in Engeland loopt nog drie jaar door.

Update 17:33 uur - Sammer spreekt interesse van Bayern in Chelsea-verdediger tegen
Bij de presentatie van Mario Götze bij Bayern München werd sportief directeur Matthias Sammer geconfronteerd met de vermeende interesse in David Luiz. Der Rekordmeister zou volgens diverse Duitse media 41 miljoen euro over hebben voor de Braziliaanse mandekker van Chelsea. Sammer reageerde koeltjes op de vraag of Bayern interesse heeft in Luiz. "Nee", klonk het kort maar krachtig.

Denk jij dat Bayern echt interesse heeft in David Luiz?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
10
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
11
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
20
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
40
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties