Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Samuel Eto'o verandert binnen Turkije van degradatiekandidaat

Laatste update:

Eto'o zou volgens eerdere berichten een contract voor anderhalf jaar aangaan bij Konyaspor, maar nu wordt gemeld dat de 36-jarige spits voor tweeënhalf jaar gaat tekenen. Baydar doet geen uitspraken over een mogelijke transfersom, maar naar verluidt laat Antalyaspor Eto'o zonder een te ontvangen bedrag gaan. Er deed echter ook het verhaal de ronde dat Konyaspor maar liefst vijf miljoen euro zou betalen voor de routinier.

De 118-voudig international van Kameroen bivakkeert al sinds de zomer van 2015 in de Turkse Süper Lig. Daarvoor was de spits actief voor Sampdoria, Everton, Chelsea, Anzji, Internazionale, Barcelona, RCD Mallorca, Espanyol, Leganés en Real Madrid. In dienst van Antalyaspor wist Eto'o in 77 wedstrijden tot 44 doelpunten en 14 assists te komen.

Update 30 januari 20.34 uur - Samuel Eto'o verandert binnen Turkije van degradatiekandidaat
Samuel Eto'o heeft afscheid genomen van Antalyaspor. De 36-jarige spits kwam de afgelopen weken niet meer in actie bij de nummer zestien van Turkije. Konyaspor is de nieuwe werkgever van de Kameroener. De club, die één plek onder Antalyaspor staat, laat dinsdagavond via de officiële kanalen weten dat Eto'o woensdag een contract ondertekent.

Sportief een goede stap voor Samuel Eto'o?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties