Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Sarcastische Ferdinand niet vervolgd voor gedrag na CL-duel

Laatste update:

Nani keek bij een diepe bal niet goed waar Arbeloa liep en plantte zijn voet vol op het lichaam van de Spanjaard. Of hij dat nu bewust deed of niet: Cüneyt vond het rood waard en stuurde hem weg. De UEFA kondigt woensdag aan dat het gaat kijken of Nani een schorsing verdient voor zijn overtreding en zo ja, hoeveel wedstrijden in Europa hem dat (volgend seizoen) zal kosten.

Ferguson wordt misschien bestraft voor het niet nakomen van zijn mediaverplichtingen. Na de wedstrijd verscheen hij niet ten tonele op de persconferentie, maar liet hij assistenten Mike Phelan en René Meulensteen het woord doen namens Manchester United. "In de kleedkamer heerst ontgoocheling en de trainer is hier ook door van de kaart. We dachten de wedstrijd onder controle te hebben en alles ging goed, maar die beslissing was bizar", gaf Phelan aan.

Update 7 maart 14.00 uur - Sarcastische Ferdinand niet vervolgd voor gedrag na CL-duel
Hoe het afloopt met ploeggenoot Nani en trainer Sir Alex Ferguson moet nog blijken, maar Rio Ferdinand zal in ieder geval niet vervolgd worden door de UEFA. De verdediger van Manchester United liet dinsdag na afloop van het verloren Champions League met Real Madrid weten dat hij niet te spreken was over Cüneyt Çakir, door sarcastisch te klappen in de richting van de Turkse arbiter.

Die heeft daar echter geen melding van gemaakt, zodat Ferdinand vrijuit gaat. "Naar aanleiding van het rapport van de scheidsrechter nemen we geen maatregelen, behalve die met betrekking tot de rode kaart die Nani kreeg en de mediaverplichtingen die niet zijn nagekomen", heeft een woordvoerder van de Europese voetbalbond laten weten aan the Guardian.

-
Wie moeten er geschorst of beboet worden?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties