Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Saudi-Arabië maakt naam van nieuwe bondscoach bekend

Laatste update:

Bauza werd aangesteld na het vertrek van Van Marwijk, die het niet eens kon worden met de bond over een nieuwe verbintenis. Van Marwijk loodste het land voor het eerst sinds 2006 naar het WK. De Nederlander en de bond verschilden naar verluidt van mening in hoe Van Marwijk zijn functie moest bekleden; zo eiste de bond onder meer dat de trainer vaker in Saudi-Arabië moest zijn.

Voor Bauza komt er voor de derde keer in twee jaar tijd een einde aan een periode als bondscoach, aangezien eerdere dienstverbanden bij Argentinië en de Verenigde Arabische Emiraten ook misliepen. "Na twee trainingskampen, vijf vriendschappelijke wedstrijden en een studie naar zijn werk heeft de Saudische bond deze beslissing genomen ten bate van het nationale elftal", zo klinkt het.

Update 28 november 08.54 uur - Saudi-Arabië maakt naam van nieuwe bondscoach bekend
Juan Antonio Pizzi is de nieuwe bondscoach van Saudi-Arabië. De voetbalbond van De Woestijnvossen maakt bekend dat men een contract met de 49-jarige Spanjaard is overeengekomen en dus is Pizzi er de opvolger van Edgardo Bauza. Bert van Marwijk, Dick Advocaat en Guus Hiddink werden ook nog als potentiële bondscoaches van Saudi-Arabië genoemd, maar de keuze is dus gevallen op Pizzi. Lagarto was eerder werkzaam bij onder meer Chili en Valencia.

Is Juan Antonio Pizzi een geschikte bondscoach voor Saudi-Arabië?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
1
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties