Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: SC Cambuur wil proefspeler 'zo snel mogelijk vastleggen'

Laatste update:

Roorda houdt de komende tijd zijn conditie op peil bij Cambur en hoopt voldoende indruk te maken om te mogen blijven. Van 2007 tot 2012 stond het kind van Heerenveen onder contract bij de provinciegenoot. Daar begon hij goed, maar werd het van lieverlee minder door blessures en uitblijvende vorm. Hoogtepunt voor Roorda blijft zijn tijdelijke verblijf bij Excelsior, waar hij acht keer scoorde in dertien wedstrijden.

Roorda krijgt gezelschap van een ex-speler van Bayern München II. De tweebenige aanvaller uit Oostenrijk kwam vorig seizoen niet verder dan twee wedstrijden en één doelpunt in de Regionalliga. Eerder testte Heracles Almelo hem al af.

Update 7 juli 10.20 uur - 'Kind van FC Utrecht' keert na avontuur mogelijk terug in Eredivisie
Gianluca Nijholt keert mogelijk terug in de Eredivisie. Hij gaat op proef bij SC Cambuur, zo meldt die club via de officiële kanalen. De 24-jarige middenvelder, die in het seizoen 2007/08 debuteerde bij FC Utrecht, kwam de voorbije twee seizoenen uit voor Amkar Perm in de Russische Premjer Liga. Voor Olivier Markoutz van Bayern München II zit het avontuur in Leeuwarden erop. Hij reist niet mee naar het trainingskamp in Epe.

Update 16 juli 10.40 uur - SC Cambuur wil proefspeler 'zo snel mogelijk vastleggen'
Gianluca Nijholt heeft de technische leiding van SC Cambuur overtuigd. De 24-jarige middenvelder was vorige week op proef in Leeuwarden en was in de oefenwedstrijden tegen VV Kootstertille (0-7) en FVC (0-8) in totaal driemaal trefzeker. "We gaan kijken of we hem zo snel mogelijk kunnen vastleggen", zegt technisch manager Marcel Keizer tegen Voetbal International.

Rolt er voor Geert Arend Roorda een contract uit bij SC Cambuur, denk je?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties