Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: SC Heerenveen en Te Vrede accepteren schikkingsvoorstel

Laatste update:

Te Vrede zou in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-0 verlies) een slaande beweging gemaakt hebben richting verdediger Ramon Zomer. Te Vrede en Zomer vochten in de wedstrijd felle duels uit en zeven minuten voor tijd zette Te Vrede zijn arm in de maag van de mandekker.

De KNVB meldt nu via de officiële kanalen dat de aanklager een vooronderzoek is begonnen. De spits, sc Heerenveen en de aanvoerder hebben tot dinsdag 12.00 uur de tijd om te reageren. Dat geldt ook voor de betrokkenen van Heracles Almelo.

Update 6 oktober 16.25 uur - Aanklager betaald voetbal pakt ook Te Vrede fors aan
Net als Michiel Kramer kan ook Mitchell te Vrede een schorsing van vier duels tegemoet zien, waarvan één voorwaardelijk. De spits van sc Heerenveen kreeg dat voorstel naar aanleiding van de slaande beweging richting Heracles-verdediger Ramon Zomer. De van Feyenoord overgekomen aanvaller heeft tot woensdagochtend 10.00 uur om te reageren op het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal.

Update 7 oktober 13.30 uur - SC Heerenveen en Te Vrede accepteren schikkingsvoorstel
SC Heerenveen en Mitchell Te Vrede accepteren na overleg met een adviseur van de FBO het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB van een schorsing van vier duels waarvan één duel voorwaardelijk. Te Vrede krijgt de straf opgelegd naar aanleiding van zijn aandeel in een opstootje in het uitduel tegen Heracles Almelo. Te Vrede mist hierdoor de competitieduels met Feyenoord en Willem II, plus de bekerwedstrijd tegen Helmond Sport. De spits is weer inzetbaar tegen SC Cambuur, op 1 november.

-
Moet Mitchell te Vrede een schorsing krijgen?

Meer nieuws

Luis Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
0
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties