Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: SC Heerenveen keurt woensdag nieuwe doelman

Laatste update:

Technisch manager Hans Vonk bevestigt dat Heerenveen momenteel in gesprek is met de sluitpost, die ook bij Napoli werd genoemd. Daar moest hij als stand-in achter José Reina aan de slag gaan, maar de Italianen kozen onlangs voor een ander. "We zijn daar heel druk mee bezig en hopen snel een overeenkomst met hem te sluiten", zegt Vonk.

Het is nog niet duidelijk of Noring, mits de deal wordt bezegeld, per direct aansluit bij de selectie of pas met ingang van de zomer zijn opwachting maakt in het Abe Lenstra Stadion. Eerder was de doelman actief voor Trelleborgs, dat hem uitleende aan Malmö en Celtic. Voor die clubs kwam hij echter nooit in actie. Ook heeft Noring één interland voor de Zweedse nationale ploeg achter zijn naam staan.

Update 19 maart 07.36 uur - SC Heerenveen bereikt akkoord met transfervrije doelman
De toekomst van Viktor Noring ligt bij sc Heerenveen. De momenteel transfervrije keeper gaat volgens zijn zaakwaarnemer Martin Klette in de zomer aan de slag in Friesland, waar hij een tweejarig contract gaat tekenen. "Ik heb de gesprekken met de technisch directeur van Heerenveen afgerond en er is een akkoord bereikt over een tweejarig contract", zegt Klette tegen FotbollDirekt. Noring komt waarschijnlijk nog deze week naar Nederland voor de medische keuring.

Update 24 maart 08.07 uur - SC Heerenveen keurt woensdag nieuwe doelman
Viktor Noring zal woensdag in Nederland aankomen voor zijn medische keuring bij sc Heerenveen. Dat meldt De Telegraaf. De Zweedse keeper gaat een tweejarig contract tekenen, met een optie voor een derde seizoen. Het is de bedoeling dat Noring, die momenteel zonder club zit, tot het einde van het voetbaljaar gaat meetrainen bij Heerenveen. Zijn dienstverband gaat vanaf de zomer van start.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties