Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: sc Heerenveen onderhandelt verder na gesprek met Finnbogason

Laatste update:

Finnbogason werd al enige tijd met Real Sociedad in verband gebracht en het lijkt erop dat de club uit San Sebastián zijn interesse heeft geconcretiseerd. De clubs naderen naar verluidt een akkoord over een transfersom van acht miljoen euro voor het afkopen van het nog een jaar doorlopende contract. Het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt minder dan een miljoen euro.

Het is nog onduidelijk of Finnbogason in Anoeta de opvolger van Carlos Vela wordt, of de concurrentie in de aanvalslinie moet vergroten. Eerder werd gesuggereerd dat de komst van de IJslands international alleen mogelijk was als Antoine Griezmann van de hand zou worden gedaan. De Franse vleugelaanvaller laat ook op het WK in Brazilië een goede indruk achter.

Update 24 juni 11.01 uur - sc Heerenveen onderhandelt verder na gesprek met Finnbogason
De Telegraaf berichtte dinsdagochtend dat Alfred Finnbogason dicht bij een transfer naar Real Sociedad is. Die informatie klopt: technisch directeur Hans Vonk van sc Heerenveen beaamt in gesprek met Voetbal International dat de club zijn topscorer op de hoogte heeft gebracht van de concrete interesse van de Basken. Er is met zowel Real Sociedad als het Griekse Olympiacos Piraeus gesproken en deze week wordt er verder gepraat.

Finnbogason heeft Vonk laten weten dat hij Real Sociedad, de nummer zeven van het afgelopen Primera División-seizoen, een mooie club vindt. "Dus we zetten de onderhandelingen door. We zullen nu ook eerst iemand moeten verkopen, voordat we zelf serieuze bedragen voor spelers kunnen betalen", legt Vonk dinsdag uit. De verwachting is dat er circa acht miljoen euro zal worden betaald voor Finnbogason, wiens contract nog een jaar doorloopt. Hij maakte 53 doelpunten in 62 Eredivisieduels.

Een mooie club voor Alfred Finnbogason

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
0
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
7
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
4
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties