Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Schalke 04 bevestigt slechts 'interesse' in Inler

Laatste update:

Volgens Reviersport heeft Inler zijn handtekening al gezet, maar andere media melden dat er alleen nog maar voorlopig overeenstemming bereikt is en de beide clubs maken ook nog geen melding van de transfer. Het lijkt niettemin duidelijk dat de ervaren middenvelder de komende jaren gaat voetballen voor die Königsblauen, die zeven miljoen euro betalen aan Napoli.

De afgelopen weken leek het erop dat de Zwitser met Turkse roots, die in het verleden zelfs nog uitkwam voor Turkije Onder-21, van Napels naar Besiktas zou verhuizen. West Ham United en Leicester City probeerden Inler naar de Premier League te halen, maar waarschijnlijk vertrekt de 83-voudig international dus voor Schalke, waar hij de ploeggenoot wordt van Klaas-Jan Huntelaar.

Update 6 augustus 14.06 uur - Schalke 04 bevestigt slechts 'interesse' in Inler
Schalke 04 vindt Gökhan Inler een interessante voetballer, maar verder dan dat gaat de belangstelling van de Duitsers op dit moment nog niet. Dat zegt manager Horst Heldt namens de club. "We zijn met hem bezig, maar deze transfer staat allesbehalve op het punt afgerond te worden", waarschuwt Heldt. De Duitse media stelden dat Schalke 04 de Zwitserse middenvelder van Napoli al binnen zou hebben, maar zover is het dus nog zeker niet.

Is Gökhan Inler volgens jou een versterking voor Schalke 04?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties